Ulkoaluetyöntekijä - Euran kunta

Ulkoaluetyöntekijä - Euran kunta

Euran kunta etsii yhdyskuntateknisiin palveluihin kahta määräaikaista, tarmokasta, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää ulkoaluetyöntekijää ajalle 1.4.-31.10.2019
Tehtäviin kuuluvat mm.: puistojen, viheralueiden, leikkikenttien, matonpesupaikkojen, uimarantojen ja liikennealueiden hoito- ja rakentamistyöt, kiinteistöjen ulkoalueiden hoitotöiden avustaminen, kaluston kunnossapito ja huolto, roskaamisen ja ilkivallan vaatimat toimenpiteet, kesätyöntekijöiden ohjaus ja valvonta.

Kelpoisuusvaatimuksena puutarha-alan tai vastaavan ammattitutkinnon suorittaminen tai puutarha-alan 2-3:n vuoden opiskelija tai työssä saavutettu hyvä ammattitaito. Työ edellyttää palvelualttiutta ja ryhmätyöskentelytaitoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää Tieturva 1 kurssin suorittamista ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

yhdyskuntatekniikan päällikkö Anne Saarenvalta
044-422 4955
anne.saarenvalta@eura.fi

Yhdyskuntatekniset palvelut
Osoite: Sorkkistentie 10, Eura

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Tutustu työnantajaan