Ulkoaluetyöntekijä - Kangasalan kaupunki

Ulkoaluetyöntekijä - Kangasalan kaupunki

Ulkoaluetyöntekijä sijoittuu teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle, ulkoalueiden ylläpidon palveluyksikköön.

Ulkoaluetyöntekijän tehtäviin kuuluu ympärivuotiset ylläpitotyöt kaupungin ulkoliikuntapaikoilla, viheralueilla ja muilla ulkoalueilla.

Haemme tehtävään työtä pelkäämätöntä, kehittymishaluista, aikaansaavaa ja hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa osaajaa.

Ulkoaluetyöntekijän kelpoisuusvaatimus on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai kokemusta tehtäväalueelta.
Työtehtävä edellyttää mm. ulkoliikuntapaikkojen ja viheralueiden ylläpidossa käytettävien koneiden ja laitteiden käyttötaitoa vaihtuvissa olosuhteissa ja kädentaitoja. On kyettävä sekä itsenäiseen että ryhmätyöskentelyyn. Työssä edellytetään joustavuutta ja B-ajokorttia.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Kaupunginpuutarhuri Jari Järvinen puh. 050 550 9079 tai työnjohtaja Veli-Matti Mytty puh. 040 133 6790 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Kaarina Maununtyttärentie 6, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.