Ulkoaluetyöntekijä - Kangasalan kaupunki

Ulkoaluetyöntekijän työsuhde sijoittuu teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle, ulkoalueiden ylläpidon palveluyksikköön.

Ulkoaluetyöntekijä työskentelee ympärivuotisesti viheralueilla, leikkikentillä, ulkoliikuntapaikoilla, uima- ja venerannoilla, matonpesupaikoilla sekä retkeily- ja virkistysalueilla. Esimiehenä toimii ulkoalueiden ylläpidon työnjohtaja.

Ulkoaluetyöntekijän tehtävän kelpoisuusvaatimus on soveltuva alan ammattitutkinto ja kokemusta tehtäväalueelta. Työtehtävä edellyttää em. ulkoalueiden ylläpidon tuntemusta, niissä käytettävien koneiden ja laitteiden käyttötaitoa vaihtuvissa olosuhteissa sekä kädentaitoja. Ulkoaluetyöntekijän on kyettävä sekä itsenäiseen että ryhmätyöskentelyyn. Työssä edellytetään voimassaolevaa B-ajokorttia. Lisäksi arvostamme joustavuutta ja yhteistyötaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi - avoimet-tyopaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Kaupunginpuutarhuri Jari Järvinen p. 050 550 9079 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Kaarina Maununtyttärentie 6, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka