Skip to main content
test

Hae ulkoaluetyöntekijän sijaisen tehtävään ja liity Kangasalan kaupungin osaavaan, motivoituneeseen ja hyvinvoivaan henkilöstön hyvän piiriin!

Kangasalla palkitseva ja kannustava työilmapiiri ovat työssä viihtymisen ja onnistumisen kulmakiviä. Hyvä työilmapiiri säteilee hyvää koko kaupunkiin. Meillä Kangasalla arvostetaan oman osaamisen ja työyhteisön kehittämistä, joten kaupunki tarjoaa paljon koulutusmahdollisuuksia. Meillä saa kokeilla, onnistua ja erehtyä. Kaikista kokeiluista opimme uutta. Me tuemme ja kannustamme sinua pitämään huolta itsestäsi niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä uintietuus Kangasalan uimahallissa, hyvinvointi- ja työmatkaetuus (Epassi), työsuhdepolkupyöräetuus sekä hyvät ennaltaehkäisevät työterveyshuoltopalvelut. Kangasalan kaupungille on toistamiseen myönnetty Hyvän mielen työpaikka -merkki, joka kuvaa tekemäämme työtä henkilöstömme mielen hyvinvoinnin saralla.

Ulkoaluetyöntekijän työsuhde sijoittuu teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle , ulkoalueiden ylläpidon palveluyksikköön osaksi kokenutta ammattilaisten joukkoa.

Ulkoalueiden ylläpidon palveluyksikkö vastaa viheralueiden, ulkoliikuntapaikkojen ja muiden ulkoalueiden suunnittelusta, rakentamisesta ja ympärivuotisesta kunnossapidosta.

Ulkoaluetyöntekijän tehtäviin kuuluu viher- ja leikkialueiden, ulkoliikuntapaikkojen, uima- ja venerantojen sekä erilaisten reittien ja virkistysalueiden laaja-alainen ja ympärivuotinen hoito. Lisäksi työhön kuuluu myös kaluston huoltoa.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on soveltuva ammatillinen tutkinto ja riittävä työkokemus tehtäväalueelta. Edellytämme ajaokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Lisäksi arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa 38,25 h/vko. Koeaika on 6 kk.

Mikäli muutat Kangasalle kauempaa, autamme mielellämme vuokra-asunnon haussa.

Liity hyvän piiriin ja tule töihin Kangasalle!

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kangasalan-kaupunki/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginpuutarhuri Jari Järvinen, p. 050 550 9079, etunimi.sukunimi@kangasala.fi
Työnjohtaja Veli-Matti Mytty, p. 040 133 6790, etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 33 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat