Ulkoilualueiden hoitaja, kesätyö, Liikuntapalvelut - Espoon kaupunki

Espoon kaupungin liikunta- ja nuorisopalvelut hakee 15-20-vuotiaita nuoria kesätöihin monipuolisiin ulkoilualueenhoitajan työtehtäviin. Työhön kuuluu ulkoilualueiden ja järviuimarantojen siivous- ja kunnossapitotehtävät.

Työjakson pituus on 1 kuukausi. Kesätöitä on tarjolla neljänä eri kuukautena toukokuusta elokuuhun.

Kerro hakemuksessa ensisijainen toiveesi sekä varatoiveesi työskentelyajankohdasta. Muista merkitä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi oikein. Kesätöihin valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti viikolla 13. Verokortti ja pankkitilitiedot toimitetaan esimiehelle ennen työn alkamista. Osassa työpisteitä voidaan edellyttää henkilöauton ajokorttia.

Työpaikat: Bodomin tukikohta/Oittaan ulkoilualue, Puolarmaarin ulkoilualue sekä kiertävä järviuimarantojen kunnossapito.
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: 15-20 vuoden ikä

Arvostamme reippautta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Osassa työtehtäviä edellytetään henkilöauton ajokorttia.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antavat sähköpostitse liikuntapäällikkö Tapio Taskinen (tapio.taskinen@espoo.fi) sekä ulkoliikuntapäällikkö Petri Forsman (petri.forsman@espoo.fi)

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Liikunta- ja nuorisopalvelut, Liikuntapalvelut
Osoite: Karaportti 1, 02610 Espoo

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja