Ungdomsarbetare för uppsökande ungdomsarbetet - Porvoon kaupunki

Ungdomsarbetare för uppsökande ungdomsarbetet - Porvoon kaupunki

Borgå ungdomstjänster söker en ungdomsarbetare för det uppsökande ungdomsarbetet från 1.8.2019 - 7.5.2020.

Uppsökande ungdomsarbetet är självständigt, intressant och mångsidigt! Målgruppen utgörs av unga i åldern 16-29 utan arbets-, praktik- eller studieplats. I arbetsuppgifterna ingår bland annat servicehandledning och individuellt stöd för unga samt nätverksbaserat arbete i ungdomsärenden.

En lämplig högskoleexamen eller en eventuell tidigare examen på institutsnivå (t.ex. socionom, samhällspedagog) ger de bästa färdigheterna för arbetsuppdraget. Vi önskar att du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar, att du känner till servicenätverk och att du har ett uppslagsrikt och innovativt grepp på jobbet. Möjlighet att använda egen bil är önskvärt.

Arbetstiden är 38,45 timmar per vecka. Lönen fastställs enligt AKTA. Borgå stad är en rökfri arbetsplats. Den som väljs till uppgiften bör visa upp ett lagstadgat straffregisterutdrag (504/2002).

Skicka din ansökan senast 24.6.2019 före kl. 9 via Sök nu länken.

Läs mer

http://www.borga.fi/de-unga

Ytterligare information ger ungdomsarbetskoordinator Tanja Lehtikuusi tfn 040 809 2255, tanja.lehtikuusi@porvoo.fi

Ungdomstjänster
Adress: Borgå

ackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.
Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.
Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.
Sök till oss. Människorna gör staden!

Mer om arbetsgivaren