Uraohjaaja - Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä

Omnia hakee uraohjaajaa ajalle 1.2.2021 - 31.12.2021.

Uraohjaajan tehtävänä on tukea laaja-alaisesti valmistuvaa opiskelijaa auttaen mm. työnhakuasiakirjojen laatimisessa. Uraohjaaja antaa henkilökohtaista ja työmarkkinaorientoitunutta ohjausta työn hakemiseen ja tukea työhön sijoittumiseen. Uraohjaaja toimii tiiviissä yhteistyössä opiskelijan, opettajien ja koordinaattoreiden kanssa jatkopolkujen löytämiseksi.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja ohjaustyökokemusta. Lisäksi edellytetään kokemusta työelämä- ja yritysyhteistyöstä sekä henkilökohtaisesta valmennuksesta. Tehtävässä toimitaan erilaisten asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Eduksi luetaan työmarkkinoiden sekä työllisyydenhoidon palveluiden tuntemus, opinto-ohjauksellinen tai pedagoginen koulutus, sosiaalialan tuntemus sekä monipuolinen kielitaito.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Toteutamme rekrytoinnin anonyymina. Hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä ja äidinkieli. Täytäthän huolellisesti tutkinto, ja työkokemus kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaisi anonymiteetin periaatteita. Esimies valitsee haastateltavat henkilöt anonyymien hakemuksien joukosta. Sen jälkeen rekrytointi etenee normaalisti.

Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Sirkku Reponen, p. 040 653 2656, sirkku.reponen@omnia.fi

Elinvoima- ja työllisyyspalvelut
Osoite: Kirkkokatu 16 A, 02770 Espoo

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.