Uraohjaaja - Jyväskylän kaupunki

Uraohjaaja - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelujen tehtävänä on työnhakijoiden työllistäminen ja työllistymisen edistäminen. Hiljattain työnhakunsa aloittaneet sekä jo pidempään työtä vailla olleet henkilöt saavat meiltä tarpeisiinsa sopivaa henkilökohtaista palvelua. Työnantajille tarjoamme rekrytointiin ja työllistämiseen liittyviä maksuttomia palveluja.

Jyväskylän kaupunki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2019 - 31.7.2020 Työllisyyspalveluiden uraohjaus- ja työnantajayhteistyötiimiin

URAOHJAAJAA

Uraohjaajan työnkuvan keskiössä on asiakas ja asiakaslähtöisyys. Pyrit sinnikkäästi etsimään reittejä kohti työtä tai koulutusta yhdessä asiakkaan kanssa. Työskentelet osana kehittämismyönteistä tiimiä, joka haluaa aidosti tehdä työllään hyvää ja jossa sinulla on mahdollisuus oppia uutta sekä kehittyä. Työpäivämme ovat monipuolisia sekä vaihtelevia ja pääset tekemään työtä omalla persoonallasi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään AMK-tasoinen koulutus soveltuvalta alalta ja kokemuksesi kautta sinulla on jo tuntemusta työ- ja koulutusmarkkinoista sekä erilaisista työllistymisväylistä ja -mahdollisuuksista.

Olet aidosti kiinnostunut ihmisistä, sinulla on ratkaisukeskeinen työote ja olet tuloshakuinen. Uskot pitkäjänteisellä työllä saavutettaviin tuloksiin ja olet asiakastyössä aktiivinen. Pystyt toimimaan tehokkaasti osana tiimiä ja toisaalta viemään asioita eteenpäin myös itsenäisesti. Työhön sisältyy verkostojen kanssa työskentelyä, joten verkostotyön osaaminen on eduksi. Et pelkää muuttuvia tilanteita ja näet uhkien sijaan enemmän mahdollisuuksia.

Uraohjaajana pystyt luontevasti palvelemaan erilaisissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja kohtaamaan heidän tilanteensa ja tavoitteensa yksilöllisesti. Uskot vahvasti asiakkaan onnistumiseen ja työskentelet tavoitteellisesti sen eteen.

Monipuolisen tehtäväkuvan lisäksi pakettiin kuuluvat innostava työyhteisö, mukavat ja asiantuntevat työkaverit sekä esimies, joka toimii tukenasi. Arvostamme positiivista ja reipasta asennetta sekä halua oppia ja kehittyä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Työllisyyskoordinaattori Tuomas Paananen, puh. 014 266 8739 / 046 920 4427 tai sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Työllisyyspalvelut
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!