Urasuunnittelija - Raision kaupunki

Urasuunnittelija - Raision kaupunki

Raision kaupungin työllisyyspalveluissa on haettavana vakituinen Urasuunnittelijan virka.

Työllisyyspalveluista asiakkaat saavat ohjausta työnhakuun, työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen.
Työtehtävän keskiössä on pitkäaikaistyöttömien ja muiden vaikeasti työllistettävien asiakkaiden työllistäminen sekä koulutukseen ja muihin palveluihin ohjaaminen.

Oleellista on myös työtoimintapaikkojen kanssa tehtävä yhteistyö sekä asiakkaiden kanssa tehtävä yksilöohjaus. Yhteistyötä tehdään terveydenhuollon, muiden hallintokuntien ja ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Edellytämme alan käytännön työn osaamista ja kokemusta vastaavasta työstä ja valmiuksia kehittää kuntouttavaa työtoimintaa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon henkilöstön kelpoisuudesta 272/2005 annetun asetuksen mukainen vähintään entinen opistotasoinen tai ammattikorkeakoulutasoinen koulutus tai muu soveltuva koulutus sekä hyvä perehtyneisyys sosiaalityöhön, sosiaalipalveluiden kehittämiseen ja te-hallinnon palveluihin.

Ennen viran vastaanottamista hakijan on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään työhaastattelussa. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa!

Työllisyyspalveluiden johtaja Kimmo Rinne
p. 040 486 4173
(soittoajat: torstai 16.5. klo 14-16 ja keskiviikko 22.5. klo 13-15)

Raision kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Työllisyyspalvelut
Osoite: Martinkatu 8, 21200 Raisio

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla. Raisio on savuton työpaikka. Tervetuloa!

Tutustu työnantajaan