Uravalmentaja - Kouvolan kaupunki

Haemme Kouvolan seudun ammattiopistoon määräaikaista uravalmentajaa 1.1.2021 alkaen.

Uravalmentaja mm. tukee opiskelijoita työn haussa, uran suunnittelussa, käyttämään työnhaussa erilaisia työnhaun kanavia monipuolisesti ja tehokkaasti, löytämään uusia ja luovia työmahdollisuuksia, selventämään ammatillista suuntaansa sekä jatkokoulutuksen tarpeen ja mahdollisuuksien kartoittamisessa. Tehtävässä painottuu korona-ajan johdosta opintojen etenemiseen suhteen haasteelliseen tilanteeseen joutuneiden opiskelijoiden ohjaaminen.

Uravalmentajalta edellytämme opinto-ohjaajan koulutusta sekä vahvaa kokemusta ohjauksesta ja valmennuksesta.
Eduksi katsotaan ratkaisukeskeinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot, tiimityöskentelytaidot, verkostotaidot, nykyaikaisen työnhaun tuntemus, sosiaalisen median sujuva käyttö sekä kyky tarttua asioihin nopeasti ja tehokkaasti.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986 / 1998 ja siihen tehdyn muutoksen (1150 / 2017) mukaisesti. Tehtävässä on neljän (4) kk koeaika.
Palvelussuhde on virkasuhde ja määräaikainen ajalla 1.1 2021-31.12.2021.

Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Tarja Vuorela, opiskelijapalvelupäällikkö
p. 020 615 5804, tarja.vuorela(at)ksao.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan seudun ammattiopisto
Osoite: Utinkatu 44-48, 45200 Kouvola

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa joukkoon, viihdyt varmasti !