Skip to main content
test
Uroterapeutti, Lahti - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme UROTERAPEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen keskussairaalan urologian poliklinikalle Lahteen.

Urologian poliklinikka toimii urologian lähete- ja seurantapoliklinikkana. Poliklinikalla tehdään eturauhasen ultraäänitutkimuksia, otetaan koepaloja, tutkitaan virtsankarkailua ja virtsaamisvaikeuksia sekä tehdään virtsarakon tähystyksiä. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä, jossa urologinen osaaminen on keskeisessä roolissa.

Haemme uutta nyt työntekijää aktiiviseen joukkoomme. Uroterapeutin vastaanotto toimii poliklinikalla päivittäin. Tehtäviin sisältyy urologisten potilaiden itsenäinen vastaanottotoiminta ja lääkärin työparina toimiminen sekä oman erikoisalan hoitotyön kehittäminen ja kouluttaminen. Työ on päivätyötä, käytössä on työaikapankki.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työhön, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista hoitotyön kehittämistä eri ammattiryhmien kanssa. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen urologisten potilaiden hoitotyöstä ja itsenäisestä vastaanottotoiminnasta sekä polikliinisesta hoitotyöstä.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, kollegojen tuen ja hyvän perehdytyksen. Meillä saat mahdollisuuden monipuoliseen ja innostavaan työhön. Pääset kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Urologian poliklinikka on osa Kirurgian poliklinikkaa.

Edellytämme uroterapeutilta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista sairaanhoitajan laillistuksen ja uroterapeutin erikoistumisopintoja 30 op. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a§ edellyttämää rokotesuojaa.

Päijät-Sotessa tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työnkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja klo 9-15 puhelimitse tai sähköpostilla.
Osastonhoitaja Kaarina Suhonen
p. 044 440 3581
kaarina.suhonen@phhyky.fi

Lisätietoja

Kirurgian poliklinikka

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat