Skip to main content
test
Uskonnon lehtori - Lohjan kaupunki

Haemme uskonnon lehtoria määräaikaiseen virkaan 7-9 vuosiluokille 3.6.2023 saakka.

Arvostamme yhteistyötaitoja ja aitoa oppilaan kohtaamista, vuorovaikutustaitoja sekä eriyttäviä pedagogisia taitoja. Edellytämme tehtävässä itsenäistä, aktiivista, innostavaa ja kehittävää työotetta.

Laurentius-koulu on n. 850 oppilaan yhtenäiskoulu Lohjan keskustassa. Opetushenkilöstöä koulussamme on n. 100.
Laurentius-talossa toimii yhtenäiskoulun lisäksi ruotsinkielinen alakoulu, suomen- ja ruotsinkielinen varhaiskasvatus sekä muita toimijoita.

Laurentius-koulu tarjoaa uuden ja nykyaikaisen ympäristön ja mukavan työilmapiirin. Koulun kehittämiskohteena on erityisesti yhteisöllisyyden ja hyvinvoinnin lisääminen niin oppilaiden kuin henkilöstön keskuudessa. Kouluun on keskitetty Lohjan maahanmuuttajaopetus ja kaupungin yhteiset erityisluokat.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1998/19980986).

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset, jotka tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Palkka määräytyy OVTES:n mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
rehtori Pirjo Uutela-Morander p. 050 523 0705, pirjo.uutela-morander@lohja.fi
apulaisrehtori Satu-Kristiina Hautamäki p. 050 523 0704, satu-kristiina.hautamaki@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 7.2.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-9-23. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Laurentius koulu
Osoite: Kirkkokatu 6, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat