test
Utbildningsansvarig till FCG - FCG Konserni (FCG Finnish Consulting Group Oy)

Haemme joukkoomme uutta hyvän elämän tekijää. Olisitko sinä se, joka tulisit joukkomme vahvistukseksi vastaamaan kuntasektorin asiakkaille suunnattujen ruotsinkielisten koulutustapahtumien suunnittelusta, toteuttamisesta sekä niiden kehittämisestä?

Tehtävä on monipuolinen, vastuullinen ja työnkuva itsenäinen. Pääset kehittämään osaamistasi vaihtuvien työtehtävien parissa. Tehtävässä saat vastuullesi vakiintuneita koulutustuotteita toteutettavaksesi ja kehitettäväksesi. Vastaat koulutusten järjestelyistä aina ideoinnista toteutukseen saakka, jolloin etsit ja kartoitat suunnittelemiisi koulutuksiin maan parhaat asiantuntijat verkostoistamme, hallinnoit ja kehität ruotsinkielistä koulutustarjontaamme, toimit koulutustilaisuuksien puheenjohtajana ja vastaat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen luomisesta ennen koulutustilaisuutta, sen aikana ja jälkeen. Odotamme, että luot, kehität ja toteutat uusia koulutuksia tukemaan asiakkaidemme alati muuttuvia osaamistarpeita. Arvostamme myynnillistä ja asiakaslähtöistä työtapaa. Kartoitat aktiivisesti asiakkaiden tarpeita ja toimintaympäristöä. Haluat oppia asiakkaidemme tarpeista, haasteista ja olla heidän tukenaan.

Vaikka rooli onkin itsenäinen, on koulutustapahtuman toteuttaminen aina tiiviin yhteistyön tulosta. Osaavat kollegat koulutuspäällikkö-, asiakaspalvelu-, myynti- ja markkinointi sekä tapahtumatiimeistämme ovat tukenasi ja varmistavat, että toteutamme vuotuiset 500-600 koulutustapahtumaamme laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Olemme rutinoituneita koulutusalan ammattilaisia, mutta olemme ruotsinkielisen koulutustarjonnan osalta toiminnan käynnistysvaiheessa. Uuden edessä, infraa ja visiota luodessa, eteen tulee myös paljon rutiinitehtäviä, joiden mallikkaasti hoitaminen on sinulle kunnia-asia. Työtehtäviin tulee sisältymään mm. prosessien luomista ja kuvaamista sekä kääntämistä suomen kieleltä ruotsin kielelle.

Vi tror att du kommer att trivas i rollen ifall du håller med om följande påståenden:

• Finland är det bästa landet - jag vill delta i utvecklingen av den finska kommunsektorn.
• Utbildning och kunskap har en fantastisk förmåga att förändra saker och ting till det bättre.
• Du är utbildad inom ett område som verkligen intresserar dig och du vill utnyttja ditt intresse för världen och livet på ett mångsidigt sätt.
• Du är tvåspråkig och har erfarenhet av att arbeta på både finska och svenska.
• Du har god förmåga att organisera och prioritera. Det spelar ingen roll om du ständigt har många bollar i luften i din vardag.
• Du är målinriktad och motiveras av konkreta mål. Du har en innovativ och lösningsorienterad inställning för att nå dina mål.
• Du vet att det oftast är inställningen som räknas. Du är dig själv och du tror på dig själv.
• Kontinuerligt lärande och utveckling är en självklarhet för dig.
• Du är både en ansvarstagande person och en lagspelare. Du vet att man inte kan uppnå toppkvalitet ensam och du har en stark förmåga att samarbeta med andra människor.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme vaikuttavan työn parissa. Arvostamme jatkuvan oppimisen asennetta ja yhdessä tekemistä. Rakennamme yhteisöllisyyttä monella tavoin ‒ meillä taukojumpataan päivittäin ja etsitään tilaisuuksia tutustua työkavereihin erilaisissa ympäristöissä.

Meillä työskentelee eri aloille kouluttautuneita ammattilaisia. Koulutukseltasi voit olla ehkä hallintotieteilijä, yhteiskuntatieteilijä, kauppatieteilijä tai sitten ‒ yllätä meidät! Ehkä olet juuri viimeistelemäsi graduasi tai juuri palauttanut sen ja mietit mistä merkityksellisestä ja vastuullisesta työtehtävästä voisit aloittaa tulevan urasi? Meillä saat kasvaa ja kehittyä koulutusalan ammattilaiseksi kokeneiden työkavereiden tukemana. Työ sijoittuu FCG:n Helsingin toimistolle Käpylään, mutta teemme nyt ja jatkossa joustavasti työtä hybridinä yhdistäen toimisto- ja etätyöskentelyn.

Lisätietoja antaa johtaja Anniina Peltola puh. 044 737 4803 seuraavina aikoina: 14.1. klo 10-12, 13-15, 17.1. klo 10-16, 18.1. 9-15, 19.1. 10-16, 20.1. klo 9-16, 21.1. klo 10-12, 24.1. klo 10-16, 25.1. klo 9-15 ja 28.1. klo 9-12.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä sivujemme kautta 28.1.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Missiomme on Hyvän elämän tekijät. Sen eteen teemme työtä joka päivä. Haluamme luoda parempaa ja helpompaa arkea ja kehittää yhdyskuntia. Toimintaamme ohjaavat konsernimme arvot ja hyveet Välittäminen, Uteliaisuus ja Vastuullisuus.

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 181
  • Alkukevät 2022 sopimuksen mukaan
  • 20.12.2021 - 28.1.2022 23:59
  • Helsinki

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtaja Anniina Peltola puh. 044 737 4803 seuraavina aikoina: 14.1. klo 10-12, 13-15, 17.1. klo 10-16, 18.1. 9-15, 19.1. 10-16, 20.1. klo 9-16, 21.1. klo 10-12, 24.1. klo 10-16, 25.1. klo 9-15 ja 28.1. klo 9-12.
Hae tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä sivujemme kautta 28.1.2022 mennessä.

Lisätietoja

Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Yhdistämme eri alojen osaajat luomaan uutta ja toimimme aktiivisesti erilaisissa ekosysteemeissä ja verkostohankkeissa, jotka tukevat perustehtäväämme tehdä yhteiskunnista kestävämpiä ja parempia paikkoja elää. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Tällä hetkellä FCG toimii globaalisti 7 eri maassa.

Sinulle suositellut työpaikat