test
Uudelleensijoitushakemus - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Hae työpaikkaa -painikkeen kautta voit täyttää hakemuksen. Se on tarkoitettu sinulle, joka olet osatyökyinen yhtymän työntekijä ja sinulla on tarve löytää uusia mahdollisuuksia jatkaa työelämässä meillä tai muualla.

Uudelleensijoitushakemus on tarkoitettu sinulle, jolla on työterveyshuollon toteamia terveydellisiä rajoitteita työskennellä omassa työssäsi Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä. Hakemuksen täyttämisestä olet sopinut esimiehen ja työterveyshuollon kanssa. Kun olet täyttännyt hakemuksen, sinulle lähetetään mm yhtymän rekryviestiä ja muita työtarjouksia sähköpostilla.

Tutustu myös yhtymän avoimiin työpaikkohin osoitteessa
https://bit.ly/2FzHvLF

Tutustuthan huolella työmahdollisuuksiin yhtymässä. Avaa yhtymän avoimet työpaikat linkki ja tutustu kuvaukseen ja ole yhteydessä rekrytoivaan esimieheen. Täytä hakemus ja muista kertoa hakemuksessa, että olet yhtymässä vakituisessa työssä ja etsit uudelleensijoitusmahdollisuutta. Tällöin esimies osaa huomioida sinun hakemuksesi.

Hakemuksen voit täyttää myös, kun tavoitteena on löytää ammatilisen kuntoutuksen tuella työkokeilupaikkaa työhön paluun tukitoimena tai uudelleenkoulututusta varten. Tutustu Kevan ammatillisen kuntoutuksen tukeen www.keva.fi tai Kelan tukiin www.kela.fi.

HUOM! Laitathan hakemukseesi sähköpostinosoitteen, josta sinut tavoittaa myös silloin kun et ole töissä. Tiedotus työmahdollisuuksista tehdään Kuntarekryn kautta sähköpostilla.

Hakemustasi käsittelevät Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä osatyökykyisten asioita koordinoivat henkilöt.

Lisätietoja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän monipuolisista työmahdollisuuksista löydät osoitteesta www.phhyky.fi

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työkykykoordinaattori Soile Sauranen
puh 044 719 5306
soile.sauranen@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Henkilöstöpalvelut, Työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden johtaminen

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Sinulle suositellut työpaikat