test

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus kesätyöt 2023

Hakuaika päättyy  30.4.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kesäksi sijaisia Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen. Kesätyöpaikkoja on avoinna lähihoitajille, ohjaajille ja sairaanhoitajille eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.-30.9.2023.

Huomioimme myös alan opiskelijat. Avustavien tehtävien sijaisuuksiin huomioidaan myös kouluttamattomat, työhön muutoin soveltuvat työnhakijat.

Kesäsijaisuudet sijoittuvat monipuolisiin työtehtäviin Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksen lasten, nuorten ja aikuisten kuntoutusyksiköissä sekä toiminnallisessa kuntoutuksessa. Kuntoutusyksikössä keskeisenä työtehtävänä on arjen ohjaus- ja hoitotyö vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa. Kuntoutusyksiköissä työ on pääasiallisesti kolmivuorotyötä. Toiminnallisessa kuntoutuksessa työn keskeisenä osana on asiakkaiden päiväaikaisen toiminnan suunnittelu ja ohjaaminen erilaisissa työ- ja päivätoimintayksiköissä, joissa työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Voit hakea tehtäviä oman ammatillisen osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Hakulomakkeen lisätietoja kohdassa voit valita haluatko työskennellä aikuisten kuntoutusyksiköissä, lasten ja nuorten oppilaskodeissa vaiko toiminnallisessa kuntoutuksessa.
Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Hoiva-avustajana voi toimia henkilö, joka on suorittanut hoiva-avustaja koulutuksen, sosiaali- ja terveydenhuollon alkuvaiheen opiskelija tai muu henkilö, joka on soveltuva tehtävään. Hakijoilta edellytämme 18-vuoden ikää. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Etelä-Savon rekrytointitiimi käsittelee hakemuksesi ja ottaa sinuun yhteyttä.
Tule meille kesätöihin!

Lisätietoja esihenkilöistä ja yksiköistä löydät www.vaalijala

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan