test
Vaalityöntekijä - Kajaanin kaupunki

Kajaanin kaupunki hakee vaalityöntekijöitä.

Aluevaalien ennakkoäänestystehtäviä hoitamaan tarvitaan työntekijöitä ajalla ke 12.1. - ti 18.1.2022. Päivittäinen työaika sijoittuu klo 8.00 - 19.00 välille joko koko- tai osapäiväisenä. Työntekijöitä tarvitaan myös su 23.1. ja ma 24.1.2022 tapahtuvassa ääntenlaskussa.

Vaalityöntekijän tehtävänä on kirjata ennakkoäänestyspaikassa äänioikeuden käyttäminen sähköiseen äänioikeusjärjestelmään ja hoitaa muut äänestämiseen liittyvät tehtävät. Työntekijöiltä edellytetään tietojärjestelmien sujuvaa käyttöä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Aiempi kokemus vaalitehtävien hoidossa katsotaan eduksi.

Tutustu vaaleihin Kajaanin kaupungin kotisivuilla www.kajaani.fi/vaalit. Lisätietoja antaa hallintojohtaja, keskusvaalilautakunnan sihteeri Tuija Aarnio, tuija.aarnio@kajaani.fi, puh. 044 7100216.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekryssä 10.12.2021 klo 15.00 mennessä. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä "vaalityöntekijä".

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hallintojohtaja, keskusvaalilautakunnan sihteeri Tuija Aarnio, tuija.aarnio @ kajaani.fi, puh. 044 7100216.

Lisätietoja

Hallintopalvelut

Kajaani on 37 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus ja maakunnan korkeimman osaamisen, monipuolisimman elinkeinoelämän sekä erikoiskaupan ja palvelujen keskus. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Lyhyet välimatkat takaavat, että Kajaanissa arki on helppoa ja sujuvaa. Vahvuutemme on neljä vuodenaikaa ja luonto on lähellä aivan kaupungin ytimessäkin, lännessä avautuu Kainuun meri, Oulujärvi.

Kajaani on pitkät perinteet omaava kulttuurikaupunki. Eino Leino ja Elias Lönnrot liittyvät tiiviisti kaupungin historiaan. Laajat harrastusmahdollisuudet tanssista hiihtoon täyttävät vapaa-ajan tarpeet ja naapurissa Vuokatissa on maan suurin ja monipuolisin vapaa-ajan ja matkailun keskus.


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat