Vahtimestari, tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Kaipaamme kesätyöntekijöitä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiriin.

Vahtimestarin monipuoliseen tehtäväkuvaan kuuluu yleinen opastaminen sekä kamera-, ovi- ja kulunvalvonnasta huolehtiminen. Vahtimestarit ovat myös mukana erilaisissa akuuteissa vaaratilanteissa (päällekarkaus-, murto- ja palohälytykset). Lisäksi vahtimestarit avustavat mm. auditorioissa, tekevät kokoustilavarauksia ja kuljettavat tavaraa ja kaasupulloja. Vahtimestarin tehtäviin kuuluu myös vainajien kuljetus patologian laitokselle.

Vahtimestarin tehtäviin hakeutuvilta toivotaan mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä mm. asiakaspalvelussa tai virastovahtimestarina toimimisesta. Järjestyksenvalvoja- tai vartijakortti katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää atk-taitoja sekä vähintään tyydyttävää ruotsin ja englannin kielien taitoa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva työkokemus.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Tomi Simonen, tomi.simonen@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Hallintokeskus, Runkopalvelukeskus, Vahtimestarit
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka