Skip to main content
test
Vahtimestari, Leppävaaran alue - Espoon kaupunki

Tilapalvelut -liikelaitos hakee vahtimestaria vakituiseen työsuhteeseen 9.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Etsimme hyvän ammattitaidon omaavaa, tiimityöskentelyyn kykenevää ja hyvän asiakaspalvelun taitavaa vahtimestaria, jolla ei hymy hyydy tiukassakaan paikassa.
Vahtimestarin tehtäviin kuuluu asiakasohjausta, toimipisteen turvallisuuden valvontaa, tilamuutokset, sekä avustavia toimistotehtäviä.

Otamme huomioon kaikki hakuaikana tulleet hakemukset. Voimme käsitellä hakemuksia ja aloittaa haastattelut jo hakuaikana. Valinta tehdään hakuajan päätyttyä sen jälkeen kun haastattelut on saatu päätökseen.


Työpaikan nimi: Tilapalvelut-liikelaitos, Leppävaaran alue
Työpaikan osoite: Linnuntie 13, Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen


Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja.

Arvostamme kokemusta vahtimestari- ja asiakaspalvelutehtävistä.
Työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella, olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua.
Ensiapu- ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa
Arkisin ma-pe klo 8:00-15:00. Palveluesimies Kaire Harjunpää puh 040 504 7520 ja aluepäällikkö Ville Kaisla puh 043 824 7183

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Tilapalvelut-liikelaitos, Palvelutuotanto

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 510 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa


Osoite: Linnuntie 13, 02660 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat