Skip to main content
test

Haetaan Kaukametsään henkilöä hoitamaan vahtimestarin tehtäviä (50%) ja valo- ja ääniteknikon
tehtäviä (50%) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 01.01.-31.12.2024.

Tehtävä sisältää erilaisia tapahtumien ja konserttien järjestelyihin sekä musiikkiopiston ja Kaukametsän opiston tilojen järjestelyihin liittyviä tehtäviä osana vahtimestaritiimiä. Lisäksi tehtäväänkuuluu valo- ja ääniteknikon tehtäviä Kaukametsässä järjestettävissä tapahtumissa, kuten kokouksissa, seminaareissa, konserteissa ja muissa kulttuuritapahtumissa valo- ja äänimestarin rinnalla. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävään vaaditaan soveltuva opistotason tutkinto. Työssä vaaditaan hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää fyysistä kuntoa sekä osaamista valo- ja äänitekniikasta. Koeaika on kuusi kuukautta.

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

Kajaanin aikavyöhyke 26/7 Kajaani

KIIINNOSTUITKO?

Hae meille viimeistään 11.12.2023 klo 15.00 mennessä! Hakemuksen voit täyttää sähköisesti Kuntarekryn sivulla tai toimittamalla postitse osoitteeseen: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani, nimellä "Vahtimestari/teknikko".

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tapahtumapäällikkö Minna Saastamoinen
minna.m.saastamoinen@kajaani.fi
0447100922

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Kaukametsä

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat