Skip to main content
test
Vahtimestari-varakuljettaja - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupunginkirjasto hakee vahtimestaria-varakuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen Porvoon pääkirjastoon. Työn aloitus on 6.3.2023 tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu kirjaston vahtimestaritehtävät, kirjalogistiikkaan liittyvät tehtävät ja avustava kirjastotyö. Vahtimestari toimii myös kirjastoauton kuljettajien sijaisena, joten tehtäviin kuuluu toisinaan kirjastoauton kuljettaminen ja asiakaspalvelutyö kirjastoautossa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen perustutkinto. Kirjastoauton kuljettaminen vaatii EU-direktiivin (2003/59/EY) mukaista C-ajokorttia, joka sisältää kuljettajan ammattipätevyyden.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, IT-taitoja sekä hyvää suomen- ja ruotsinkielen suullista taitoa. Kokemus kirjastotyöstä katsotaan eduksi, mutta koulutamme sekä kirjaston vahtimestaritehtäviin että avustavaan kirjastotyöhön kuuluviin tehtäviin.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 062,26 €/kk, sen lisäksi maksetaan ilta- ja lauantailisät, pieni lisä kuljettamisesta ja mahdollinen kokemuslisä. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työhön kuuluu säännöllistä iltatyötä ja lauantaityötä.

Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.
Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.2.2023 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa- linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat kirjastopalveluiden päällikkö Malin Hollmén, puh. 040 144 7637 malin.hollmen@porvoo.fi tai palveluesimies Tove Selkälä, puh. 040 489 9610, tove.selkala@porvoo.fi

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kirjasto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat kirjastopalveluiden päällikkö Malin Hollmén, puh. 040 144 7637 malin.hollmen@porvoo.fi tai palveluesimies Tove Selkälä, puh. 040 489 9610, tove.selkala@porvoo.fi

Lisätietoja

Kirjastopalvelut

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat