Vahtimestarin / iltavahtimestarin toimi - Kokkolan kaupunki

Vahtimestarin / iltavahtimestarin toimi - Kokkolan kaupunki

Isonkylän monitoimitalossa on haettavana vahtimestarin / iltavahtimestarin toimi 1.8.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta tai pitkäaikaista alan työkokemusta,
palveluhalukkuutta ja joustavuutta sekä hyvät tieto- ja viestintätekniikan taidot.

Tehtäviin kuuluu mm. iltakäytön valvonta ja järjestyksestä huolehtiminen, avaimien / tagien luovutus ja ohjelmointi, pienet rakennuksen huolto- ja korjaustehtävät, muut rehtorin / varhaiskasvatuksen johtajan antamat tehtävät.

Työaika on 30 h/vko ja palkkaus KVTES:n mukaan. Työaika on pääasiassa iltapäivä- ja iltatyötä.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan(sis. huumausainetestin) sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, niin kirjalliset hakemukset voi toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus, Rantakatu 16, 67100 Kokkola.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

rehtori Timo Hautala puh. 044 780 9123, hallintopäällikkö Helena Saarimäki puh. 044 780 9255, s-posti: etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi.

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi
Osoite: Kokkola

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on 47 700 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1 300 henkilöä. Kaupungissa on 22 suomenkielistä ja kahdeksan ruotsinkielistä perusopetuksen koulua. Lukioita kaksi. Lisäksi on ammattilukiotoimintaa ja aikuislukio. Opetustoimen palvelut ovat vetovoimaisia ja tulevaisuuteen suuntautuvia. Ne edistävät hyvinvointia ja rakentavat yhteistä, kestävää tulevaisuutta.

Tutustu työnantajaan