Vakituinen autoalan opettaja - Kajaanin kaupunki

Vakituinen autoalan opettaja - Kajaanin kaupunki

Vakituinen autoalan lehtorin virka 1.8.2019 alkaen.

Tehtävät:
Autoalan perustutkinto opetus ja ­raskaskalustoammattitutkinto ja -erikoisammattitutkinto koulutus. Sähkötekniikka ja mobiilielektroniikka, -­hydrauliikka ja sähköhydrauliikka -­dieselmoottori­, commonrail­- ja päästötekniikka -­ajovoimansiirto.

Rekrytoinneissa kiinnitetään substanssiosaamisen lisäksi huomiota hakijan kieli­ ja kulttuuriosaamiseen, pedagogisiin taitoihin, kykyyn ohjata ja toimia tiimeissä, joustavuuteen ja monipuoliseen työelämä­ ja verkosto-­osaamiseen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutetun 1168/2010) ammatillisen opintojen opettajaa koskevien säännösten mukaan. Lisäksi vankkaa työnohjaus kokemusta alan työtehtävistä.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, huumausainetesti sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi kautta. Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani

Lisätietoja

http://www.kao.fi

koulutuspäällikkö Kauko Polvinen puh. 044-7974537, kauko.polvinen@kao.fi

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto
Osoite: Opintie 3, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.
Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä.

Tutustu työnantajaan