Skip to main content
test
Vakituinen lähihoitaja Läntinen Palokka-Tikkakoski - Jyväskylän kaupunki

Haemme joukkoomme kotihoidon Läntinen Palokka-Tikkakoski yksikköön

2 LÄHIHOITAJAA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työ on jaksotyötä ja vuorotyötä. Mahdollisuus tehdä myös yövuoroja halutessaan.

Hoitotyössä jokainen päivä on erilainen. Työssä korostuu asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja voimavarojen tukeminen. keskeisiä periaatteita kaikessa toiminnassa ovat ennaltaehkäisevä toiminta, kuntouttava työote, sekä yhteistyö ja näiden varmistaminen panostamalla yksilölliseen asiakas- ja palveluohjaukseen.

Tavoitteenamme on olla osaava, lämmin ja turvallinen työyhteisö, jossa sekä asiakas että työntekijä kokevat olevansa arvostettuja. Valituilla henkilöillä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan oman työn kehittämiseen näin halutessaan. Perehdytykseen panostetaan ja sitä järjestetään hakijan halutessa pidemmällekin aikavälille toiveiden mukaan. Apua saa kysyä matalalla kynnyksellä työkavereilta ja esihenkilöltä. Moniammatilliseen yksikköömme kuuluu mm. sairaanhoitajia, lähihoitajia, ohjaajia, toimintaterapeutti, hoiva-avustajia.

Tarjoamme sinulle:
- Hyvän perehdytyksen työhön
- Osaamista ja urapolkua edistäviä koulutuksia
- Jyväskylän kaupungin monipuoliset henkilöstöedut
- Työterveyshuollon
- Kotihoitoon tehdyistä uusista työsuhteista tarjoamme myös REKRYBONUKSEN, joka on työsuhteen pituudesta riippuen 75e (vähintään 6 päivää) tai 150e (vähintään 12 päivää)
- Kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietuus yli 6kk mittaisissa työsuhteissa.

Toivomme sinulta:
- Lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa
- Ajokortin omistamista, mutta työmahdollisuuksia on myös ilman ajokorttia
- Kykyä ja halua tehdä työtä ikääntyneiden parissa
- Positiivista ja työhön tarttuvaa asennetta

Suosittelemme katsomaan esittelyvideon palveluistamme!
https://youtu.be/qCC71SBZlN4

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Tehtävissä vaaditaan tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme paikkoja sopivien hakijoiden löydyttyä.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Taina Mikola, puh. 050 516 6181 ja rekrytointiasiantuntija Saga Lampinen, puh. 050 477 0557 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat