Skip to main content
test
Vakituinen ohjaaja (Ritoniitty) - Jyväskylän kaupunki

Haemme Jyväskylän kaupungin vammaispalveluihin

O H J A A J A A

Ritoniityn palvelukotiin. Työ on kolmivuorotyötä.

Ritoniityn palvelukoti on Jyväskylän kaupungin vammaispalveluiden tehostetun palveluasumisen asumisyksikkö. Ritoniityssä on kaksi ryhmäkotia, yksi lyhytaikaishoidon paikka sekä neljä tukiasuntoa. Asiakkaita on yhteensä 13. Ritoniityn yhteydessä on myös päivätoimintayksikkö Kotilo. Ritoniityn asukkaat ovat monitasoista hoitoa ja ohjausta tarvitsevia kehitysvammaisia.

Ohjaajan työ on ammatillisesti monipuolista johtuen asiakasryhmän määrästä sekä heidän tarvitsemastaan palvelusta. Ohjaajan keskeisenä tehtävänä on tukea ja vahvistaa asiakkaiden itsemääräämisoikeutta, osallisuutta sekä toimintakykyä. Tarkoituksena on vastata palveluiden toteutumisesta kehitysvammaisten asiakkaiden asumispalveluissa ja siten mahdollistaa asiakkaalle mahdollisimman itsenäinen elämä osallisuutta tukien. Työ sisältää perushoidollisia, ohjauksellisia ja kasvatuksellisia tehtäviä sekä nimettyjä vastuutehtäviä. Tehtäviin kuuluu asukkaiden arjen toiminnan sisällöllistä suunnittelua ja toteutusta yhdessä toisten ohjaajien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Eduksi katsomme opintojen suuntautuneisuuden vammaistyöhön sekä kokemuksen vammaispalveluissa työskentelystä. Toivomme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla. Tehtävä alkaa 27.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Tehtävässä edellytetään lääkeosaamista (LOP/LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista työsuhteen alussa sekä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävä siirtyy uudelle Keski-Suomen hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Maarit Laakkonen puh. 0505882210 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat