Tule osaksi Keusotea!

Meillä on tarjolla kaksi vakituista työsopimusta alkaen 1.6.2021 tai 30.8.2021. Työtehtävien aloitus voidaan sopia erikseen.

Hakuaika päättyy 22.4.2021 klo 14.00.

Työyksikkö:

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän välinehuoltoon kuuluvat Hyrylän terveysaseman keskitetty välinehuolto ja Järvenpään JUSTin välinehuolto. Haettava tehtävä

Työtehtävät:

Työtehtäviin kuuluu sairaanhoidon tutkimuksissa ja toimenpiteissä käytettävien instrumenttien ja laitteiden puhtaudesta ja käyttövalmiudesta huolehtiminen.

Työtehtäviin kuuluu siis kaikkiin välinehuollon toimintaprosesseihin osallistuminen. Välinehuollon piiriin kuuluvat niin sairaanhoito kuin suun terveydenhuoltokin.

Toimintamme on itseohjautuvaa ja työtämme tuetaan valmentavalla esimiestyöllä. Haluamme olla arvostettu sekä tykätty työpaikka! Tule osaksi Keusotea!

  • Kelpoisuusehtona tehtävään on erveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista välinehuoltajan ammattitutkintoa sekä laillistamista Suomesta.
Lisätiedot:& yhteydenotot:Palvelussuhteen ehdot sekä palkkaus määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. koeaika on kuusi kuukautta
  • tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta
  • alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä
Tutustu työnantajaan

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat