Välinehuoltaja (2) / Suun terveydenhuolto - Tampereen kaupunki

Suun terveydenhuolto huolehtii osana Tampereen kaupungin terveyspalveluja suun terveydenhoidon palveluista. Palvelut sisältävät kiireellisen ja kiireettömän hammashoidon palvelut mukaan lukien ennaltaehkäisevän hoidon ja perushoidon hammaslääkäripalvelut.

Haemme kahta välinehuoltajaa vakituisiin toimiin suun terveydenhuoltoon. Toimet alkavat sopimuksen mukaan.

Välinehuoltajan ensisijaisiin tehtäviin kuuluvat suun terveydenhuollon instrumenttien puhdistus, sterilointi ja huolto. Välinehuoltaja varmistaa työllään turvallisen potilastyön ja toimii osana moniammatillista suun terveydenhuollon tiimiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on välinehuoltajan ammattitutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Pyydämme, että kirjaat hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Monika Kuhlman puh. 041 730 5210 ja osastonhoitaja Piia Kulmala puh. 040 639 7836. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 23.9.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Monika Kuhlman puh. 041 730 5210 ja osastonhoitaja Piia Kulmala puh. 040 639 7836. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Vastaanottopalvelujen palveluryhmä, Suun terveydenhuolto hoitohenkilöstö

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat