Välinehuoltaja (2) / Suun terveydenhuolto - Tampereen kaupunki

Suun terveydenhuolto huolehtii osana Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluja suun perusterveydenhuollon palveluista. Palvelut sisältävät ennaltaehkäisevät palvelut ja hammaslääkäripalvelut mukaan lukien suun erikoishoidon, oikomishoidon, kliinisen hammashoidon, suukirurgian ja kiireellisen hammashoidon palvelut.

Vahvistamme suun terveydenhuollon ammattitaitoista henkilökuntaa ja haemme kahta välinehuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Välinehuoltajan ensisijaisiin tehtäviin kuuluvat suun terveydenhuollon instrumenttien puhdistus, sterilointi ja huolto. Välinehuoltaja varmistaa työllään turvallisen potilastyön ja toimii osana moniammatillista suun terveydenhuollon tiimiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on välinehuoltajan ammattitutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Janina Jansson, puh. 040 806 3417 ja osastonhoitaja Riitta Paukkunen, puh. 040 806 2833.

Hakuaika päättyy 5.3.2020.

Tampereen kaupungin työntekijänä sinulla on oikeus ison organisaation etuihin, kuten työterveyshuoltoon ja vakuutuskassan etuuksiin. Kaupunki tarjoaa myös mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja kulttuuria etusetelin avulla sekä hyvät koulutusmahdollisuudet monialaiseen ja ammatilliseen yhteistyöhön ja kehittämiseen.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Janina Jansson, puh. 040 806 3417 ja osastonhoitaja Riitta Paukkunen, puh. 040 806 2833.

Suun terveydenhuolto
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Yksikön esittelyteksti lisätään Rekrytointipalveluissa.