Välinehuoltaja - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 31.8.2020 klo 15.00 mennessä

VÄLINEHUOLTAJAN vuorotteluvapaan sijaisuus

Välinehuollon päätoimipiste on Lapin keskussairaalassa. Lisäksi työpisteitä on eri kohteissa Rovaniemen kaupungin alueella, joissa hoidetaan Rovaniemen kaupungin välinehuollon työt. Välinehuoltajia Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee 21 henkilöä.

Haemme asiakaspalveluhenkistä, iloista, oma-aloitteista ja joustavasta ryhmätyöstä pitävää välinehuollon ammattilaista. Tehtäviin kuuluu mm. hoitovälineiden puhdistus, desinfiointi, sterilointi ja muut huoltotehtävät. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii tietojärjestelmien käytön hyvää hallintaa. Odotamme joustavuutta, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä kykyä toimia ajoittain kiireisessä työympäristössä. Vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi.

Työ on iltapainotteista kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on välinehuoltajan ammattitutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Niko Säynäjäkangas, 040 356 6733. Sähköpostitse niko.saynajakangas@lshp.fi.


Rovaniemellä 28.4.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Niko Säynäjäkangas, 040 356 6733. Sähköpostitse niko.saynajakangas@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Sairaanhoidolliset palvelut, Välinehuolto
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!