Välinehuoltaja - Seinäjoen kaupunki

Välinehuoltajan toimi Seinäjoen kaupungin Siivouspalvelut - yksikössä

Siivouspalvelut vastaa kaupungin rakennusten ja toimitilojen siivouspalveluista sekä terveyspalvelujen ja hammashoidon välinehuollosta.

Välinehuoltajan tehtäviin kuuluu monipuoliset välinehuoltajan työtehtävät. Edellytämme sinulta välinehuoltajan ammattitutkintoa ja luemme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta oma-aloitteista otetta työhön, joustavuutta, tarkkuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja kannustavan työyhteisön tueksesi. Työ edellyttää oman auton käyttöä

Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Noudatamme neljä (4) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan, toimi on vakinainen.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 14.8.2020 klo 15.00 ansioluetteloinen sähköisesti www. kuntarekry.fi. Työavain 302817. Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkaan valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua valinnasta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Susanna Halla-aho p.044 470 0400, susanna.halla-aho@seinajoki.fi, .

Seinäjoen kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala, siivouspalvelut
Osoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki

Me haluaisimme juuri sinut töihin osaavaan joukkoomme! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi. Seinäjoki on Suomen kasvukeskusten kärkeä. Meitä on jo lähes 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 140 000. Kaupunkimme on nuori - asukkaiden keski-ikä on noin 40 vuotta. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset ja houkuttelevat kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla (meidän Tavastia), uimahallissa, tekojääradalla, golfkentällä, raviurheilukeskuksessa tai Jouppilanvuoren rinteillä, laduilla ja lenkkeilymaastoissa. Uusi kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Menestyksemme pohjana on ainutlaatuisen vahva tahto. Pitkät yhdessä tekemisen perinteet auttavat sinuakin onnistumaan. Seinäjoella voit rohkeasti toteuttaa ideasi ja unelmasi. Tahtoa ja tekoja.