Välinehuoltaja - Servica

Haemme ammattitaitoisia välinehuoltajia määräaikaisiin sijaisuuksiin. Sijaisuudet ovat Kaarisairaalan keskitetyssä välinehuoltokeskuksessa. Työ on kaksivuoro- tai kolmivuorotyötä. Hakijalta edellytetään välinehuoltajan tutkintoa sekä suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan työkokemus välinehuollon erilaisista tehtävistä ja asiakaskohteista.

Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Arvostamme ennak-koluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteis-työtaitoja. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukainen.

Edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset. Haku on voimassa 30.11.2020-30.5.2021 välisenä aikana. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun haun eri vaiheissa sekä teemme valintoja sopivan henkilön löytyessä.

Haastatteluun valituille ilmoitamme asiasta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja

http://www.servica.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/servica/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tuotantopäällikkö Tuula Suhonen, puh. 044 4261 700, tuula.suhonen@servica.fi ja
välinehuoltokeskuksen osastonhoitaja Taina Lappi, puh. 044 4261 702, taina.lappi@servica.fi.

Lisätietoja

Servica, Palvelualue 1

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon th:n Ky, Siilinjärven kunta, Savonia-amk Oy, Istekki Oy, Pielaveden kunta ja Niiralan Kulma Oy. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1 250. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.

Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.


Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat