test

Välinehuoltaja

Hakuaika päättyy  20.3.2023 15:00

Välinehuoltaja, tule meille kesäksi töihin!

Haemme asiakaspalveluhenkistä, oma-aloitteista ja hyvät organisointikykytaidot omaavaa henkilöä nuorekkaaseen joukkoomme välinehuoltotehtäviin.

Välinehuollon yksikkömme tuottaa puhtaita, desinfioituja, steriilejä ja toimintakuntoisia välineitä potilaiden tutkimus- ja hoitotarpeisiin. Välinehuolto Kajaanissa huolehtii Kainuun hyvinvointialueen asiakasyksiköiden välineiden huoltoprosessista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on välinehuoltajan ammatti- tai perustutkinto. Lisäksi katsomme eduksi käytännön kokemuksen välinehuoltajan tehtävistä.

Edellytämme hyviä ihmissuhdetaitoja, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta paineensietokykyä ja joustavuutta tehtävässä. Tehtävä on moniammatillista tiimityötä potilaan hyväksi, joka on mielenkiintoista, haastavaa ja palkitsevaa.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Tehtävä on määräaikeinan ajalla 29.5.2023 - 3.9.2023.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.
Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Henna Räty-Railalle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä: "kesäsijainen, välinehuolto"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kysy rohkeasti lisää!
Henna Räty-Raila p. 044 797 0224 ajalla 1.-3.3.2023 ja 13.-19.3.2023

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Tutustu työnantajaan