Skip to main content
test
Välinehuoltaja, Medisiina D:n välinehuoltokeskus - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Runkopalvelukeskuksen välinehuollossa on tullut avoimeksi välinehuoltajan toimi. Ensisijaisena sijoituspaikkana on Medisiina D:n välinehuoltokeskus. Tarvittaessa voidaan työ osoittaa tehtäväksi myös muissa Turun alueella sijaitsevissa välinehuollonpisteissä.

Medisiina D:ssä tehdään kaksivuorotyötä arkisin klo 7:00 - 20:00 välisenä aikana. Medisiinan välinehuoltopiste palvelee myös Majakkasairaala 7 kerroksen päänalueen toimenpidepoliklinikoita.

Välinehuoltaja huolehtii sairaanhoidon tutkimuksissa ja toimenpiteissä käytettävien välineiden ja laitteiden pesusta, desinfioinnista, pakkauksesta, kunnon ja toimivuuden tarkastamisesta sekä tarvittaessa välineiden huoltoon toimittamisesta. Välinehuoltaja steriloi välineet ja tekee työn eri vaiheissa laatutarkastuksia. Välinehuoltaja huolehtii myös hoitovälineiden varastoinnista. Välinehuoltokeskuksessa välinehuoltajan työ on pääasiassa erilaisten yksittäisten laboratoriovälineiden ja instrumenttien käsittelyä sekä erilaisten toimenpidevälineiden kokoamista.

Välinehuoltajan työssä edellytetään kätevyyttä, järjestelykykyä ja kykyä hallita teknisiä laitteita. Työ vaatii erityistä huolellisuutta sekä vastuuntuntoa. Arvostamme joustavuutta, asiakaspalvelutaitoja, motivaatiota ja halua oppia. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla stressinsietokykyä, kykyä tehdä itsenäisiä ratkaisuja nopeasti muuttuvissa tilanteissa sekä kykyä ottaa vastuuta työn järjestämisestä. Odotamme sinulta kykyä ja halua palautteen vastaanottamiseen ja antamiseen työyhteisössä sekä positiivista otetta työilmapiirin kehittämiseen. Asiakasyksiköiden ja eri välinehuoltopisteiden moniammatillisessa työyhteisössä työskentely edellyttää hyviä ryhmätyötaitoja.

Tehtävän kelpoisuusehtona on välinehuoltajan ammattitutkinto tai perustutkinto.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Essi Nieminen, p. 050 409 3078.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Hallintokeskus, Runkopalvelukeskus, Välinehuolto

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat