test
Välinehuoltaja sijaisuuksiin - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Tervetuloa töihin huipputiimiimme!

Haemme välinehuoltajia eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Meillä on hyvä porukka ammattitaitoisia välinehuoltajia. Teemme töitä sekä tiimeissä että joissain työpisteissä itsekseen. Kymenlaakson keskussairaalassa olemme jo osittain siirtyneet uuteen G-osan välinehuoltokeskukseen. Tule kehittämään potilasturvallista välinehuoltotyötä kanssamme.
Työskentelyalueemme on Kymsoten välinehuollon työpisteet Kotkassa, Kouvolassa ja Haminassa.
Mahdollisuus oman auton käyttöön helpottaa työskentelyä eri työpisteissä.

Tarjoamme monipuolista, vaativaa ja laajaa tietotaitoa edellyttävää työtä. Arvostamme asiakaspalveluosaamista, hyvää fyysistä kuntoa, omatoimisuutta ja reippautta.

Työ vaatii keskittymistä, mikrobiologian perustietojen osaamista, aseptiikan syvällistä hallintaa, hienomotorisia taitoja ja vastuun ottamista huoltoprosessin asianmukaisesta toteuttamisesta huomioiden toimintaa ohjaavat lait, asetukset ja standardit.
Työssä vaaditaan Suomen kielen sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa, sekä ICT-taitoja käytössä oleviin tietojärjestelmiin.

Työ on kolmivuorotyötä sisältäen viikonlopputyötä.

Vaadittava koulutus on välinehuoltajan ammattitutkinto tai välinehuoltoalan perustutkinto.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelualuepäällikkö Lea Värtö, 044 223 1378
ja palveluesimies Kaisa Koskinen 044 223 1219

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat