Välinehuoltajan sijaisuuksia kevään ajalle Tays Keskussairaalassa ja Hatanpäällä - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

NUMEROTUNNISTE 64

VÄLINEHUOLTAJAN määräaikaisia, eripituisia sijaisuuksia.

Sijaishaun hakuaikaa on jatkettu, ja 18.2.2021 mennessä toimitetut hakemukset huomioidaan haussa.

Välinehuollon vastuuyksikkö tuottaa välineiden ja instrumenttien pesu-, desinfektio- ja sterilointipalveluja potilashoitoon ja tutkimukseen. Asiakkaita ovat muun muassa leikkaus- ja vuodeosastot sekä poliklinikat. Sairaala toimii opetussairaalana.

Tehtävän sisältö:
Työskentelet välinehuoltoprosessin kaikissa työvaiheissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat tähystyksissä käytettävien tähystimien pesu, desinfektio ja käyttökuntoon saattaminen. Etsimme välinehuoltajia eri yksiköihimme.

- Tays Hatanpäällä työskentelet välinehuoltokeskuksen lisäksi Vatsakeskuksessa. Hatanpään välinehuolto palvelee arkisin kello 7-22.

- Tays Keskussairaalan asiakasyksiköissä työskentelet Fimlabissa, Silmäkeskuksessa, Suu- ja leukasairauksien poliklinikalla ja Sairaala-Apteekissa. Asiakasyksiköiden välinehuoltopisteet palvelevat arkisin kello 7-17 välillä.

- Tays Keskussairaalan uudessa ja nykyaikaisessa D-välinehuollossa työtehtäviisi sisältyy myös skooppihuolto. D-välinehuolto palvelee kaikkina päivinä ympäri vuorokauden.

Kerro hakemuksessasi, mistä toimipisteestä olet ensisijaisesti kiinnostunut. Sijaisuuksia täytetään jo ennen hakuajan päättymistä, heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta välinehuoltajan työstä. Sijaisuuksia täytettäessä otamme huomioon myös välinehuoltajan tutkinnon loppuvaiheen opiskelijat.

Eduksi luemme tuotannonohjausjärjestelmä Geminin osaamisen.

Arvostamme yhteistyötaitoja, joustavuutta, reipasta työotetta sekä aitoa halua palvella asiakasta. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kehittyvässä organisaatiossa. Tukenasi yksiköissämme toimivat motivoituneet esimiehet sekä mukavat työkaverit.

Hakukelpoisuus: Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus.

Työsuhteen tyyppi ja työaika: Määräaikaiset sijaisuudet, kesto n. 2-6 kuukautta, vuorotyöluonteinen jaksotyö.

Koeaika: Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES.

Vaadittavat todistukset: Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Tiedustelut: Palveluesimies Miia Koskinen, puh. 044 485 8334 tai miia.koskinen@pshp.fi, Tays Hatanpää ja Tays Keskussairaalan asiakasyksiköt tai palveluesimies Anu Väkevä, puh. 05.0 3558798 tai anu.vakeva@pshp.fi, Tays Keskussairaalan D-välinehuolto

Hakumenettely: Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake löytyy Taysin sivuilta https://www.tays.fi/rekrytointi. Sijaisuutta voi hakea myös kirjallisella hakemuksella, missä on mainittava haettavan sijaisuuden numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Hakuaika päättyy 4.3.2021 klo 14.30

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Meille_toihin
https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Tarinoita_Taysista/Sisalto/Valinehuoltajalta_vaaditaan_tarkkaavaisu(115359)

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut: Palveluesimies Miia Koskinen, puh. 044 485 8334 tai miia.koskinen@pshp.fi, Tays Hatanpää ja Tays Keskussairaalan asiakasyksiköt tai palveluesimies Anu Väkevä, puh. 05.0 3558798 tai anu.vakeva@pshp.fi, Tays Keskussairaalan D-välinehuolto

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere