test

Välinehuoltajat (2)

Hakuaika päättyy  28.5.2023 23:59

Tule mukaan vahvistamaan Etelä-Karjalan hyvinvointialueen välinehuollon osaavaa joukkoa! Tarjoamme tilaisuuden olla mukana uudistamassa välinehuoltoa alueellamme. Saat lisäksi mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä toiminnan kehittämiseen sitoutuneen työympäristön. Perehdytämme Sinut uusiin tehtäviin huolellisesti.

Haemme joukkoomme kahta ammattitaitoista välinehuoltajaa! Tehtävistä toinen on toistaiseksi voimassa oleva ja toinen määräaikainen sijaisuus ajalla 31.5.2023-11.4.2024.

Tarjoamme lääkinnällisistä instrumenteista ja välineistä kiinnostuneille henkilöille mielenkiintoisia työtehtäviä! Tässä työssä olet tärkeässä osassa varmistamassa alueen välinehuollon toimintaa osana ammattitaitoista tiimiä.

Vastaamme lähes kaikesta perus- ja erikoissairaanhoidon sekä suun terveydenhuollon välineiden huollosta Etelä-Karjalan alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Imatralla. Etelä-Karjalan keskussairaalassa on useampia työpisteitä. Välinehuoltajan tehtävässä työskennellään EKHVAn välinehuollon eri toimipisteissä.

Työnantajana tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:
- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan max 150 €/vuosi
- tyhy-rahaa vuosittain tiimisi kanssa nauttimiseen 25 €/hlö/vuosi
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet
- mahdollisuuksia vaikuttaa omiin työvuoroihin
.. ja mitä muuta työyhteisössä voi ideoida arjen sujuvoittamiseksi yhdessä!

Kelpoisuutena tehtäviin on välinehuoltajan tutkinto. Arvostamme myös aiempaa työkokemusta alalta. Tällä hetkellä emme ota oppisopimuskoulutettavia.

Toistaiseksi voimassa olevassa tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Määräaikaisen tehtävän koeaika määräytyy keston mukaan ja on enintään puolet kestosta. Eduksi katsotaan auton käytön mahdollisuus työpisteiden vaihtuvuuden vuoksi.

Työnantaja edellyttää, että tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu alla olevasta linkistä Etelä-Karjalan hyvinvointialueen Rekrytointipalkkiokampanjaan, joka on käynnissä 31.12.2023 asti.

https://www.ekhva.fi/hyvinvointialue/hyvinvointialue/tyo-ekhvalla/avoimet-tyopaikat/

vs. Toimintayksikön esimies Ellimaija Kilpinen, p. 044 791 5576, ellimaija.kilpinen@ekhva.fi
Tiimivastaava Hannele Viertola, p. 040 651 3721, hannele.viertola@ekhva.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan