test
Valma-opettaja / vastuuvalmentaja - Hyria

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä?

Haemme joukkoomme opettajaa VALMA-koulutukseen Riihimäelle ajalle 3.1.2022 - 31.7.2023. Opettaja vastaa koulutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä työparinsa (VALMA-valmentaja) kanssa. VALMA-opettaja toimii nimetyn ryhmän vastuuvalmentajana, opettaa ja ohjaa opiskelijoita sekä osallistuu opetuksen kehittämiseen. Hyria koulutus toteuttaa nuorten VALMA-koulutusta yhteistyössä Hyria säätiön kanssa. VALMA-koulutus tekee tiivistä yhteistyötä tutkintotavoitteisen ammatillisen koulutuksen, nuorten työpajojen ja etsivän nuorisotyön kanssa.

Edellytämme tehtävään valittavalta ammatillisen opettajan tai yhteisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuutta. Arvostamme aiempaa kokemusta VALMA-koulutuksen opettajana toimimisesta, ammatillisen koulutuksen tuntemusta, kykyä ja taitoa ohjata ja tukea erilaisia opiskelijoita heidän urasuunnittelussaan, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa. Eduksi luemme kokemuksen erityisopetuksesta, opinto-ohjauksesta, nivelvaihekoulutuksesta ja maahanmuuttajaopetuksesta.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimialapäällikkö Anu Laine, p. 044 493 2208, anu.laine@hyria.fi.
Jos et soittaessasi tavoita, jätä soittopyyntö. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja

Hyria, Koulutus- ja valmennuspalvelut, VALMA-koulutus

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Kasvupalvelujen avulla edistämme yritysten kilpailukykyä ja kasvua sekä vahvistamme työllisyyttä. Hyria toimii konsortiona, johon kuuluvat Hyria koulutus Oy, Hyria Business Institute Oy, Hyria säätiö sr ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Hyria koulutus valmistaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia. Haluamme olla paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Hyria Business Institute kasvattaa yritysjohdon osaamista ja Hyria säätiö tuottaa ratkaisuja kohti työtä, kouluttautumista tai kuntoutumista. Hyria palvelut on kahvila- ja ravintolapalveluiden järjestäjä. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Useimmat toimipisteistämme sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta emme rajoita toimintaamme vain omien seiniemme sisälle. Hyria on älykäs yhteisö. Kehitämme työ- ja oppimisympäristöjämme ketterästi asiakkaiden, henkilöstön ja maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Pidämme työvälineemme ja -menetelmämme ajanmukaisina. Hyriassa saat kokea olevasi arvostettu. Tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä virkistävästi yllättäviä henkilöstötapahtumia. Meillä saa onnistua ja innostua. Iloitsemme toistemme menestyksestä. Liity Hyrian heimoon.


Osoite: Käräjäkatu 2, 11100 Riihimäki
Hyria - Savuton työpaikka Hyria - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat