Valmentaja Levi Snow Sport Academy - Kittilän kunta

Valmentaja Levi  Snow Sport Academy - Kittilän kunta

Haemme Levi Snow Sport Academy (Levin alppikoulu) huippu-urheilulinjalle valmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen 1.11.2019. Työsuhteen kesto neuvotellaan erikseen hakijan kanssa.

Snow Sport Academyn huippu-urheilulinja tarjoaa valmennettaviksesi joukon motivoituneita, huipulle tähtääviä nuoria, jotka haastavat valmentajansa tukemaan kehitystään urheilijoina kokonaisvaltaisesti. Toimintamme tärkein johtoajatus on laatu kaikessa tekemisessä. Oppivan, motivoivan ja innostavan ilmapiirin luominen yhdessä urheilijoiden kanssa on valmennuksen tavoite, johon koko tiimi on sitoutunut.

Työssä pääset osaksi alppihiihtäjien valmennustiimiä, jossa on lisäksesi toimintaa johtava päävalmentaja, päätoiminen lajivalmentaja, sekä mentaalivalmentaja. Työtehtävänäsi on pääasiassa urheilijoiden harjoittelu- ja kilpailuohjelman toteutus. Lisäksi autat päävalmentajaa työssään päivittäisten asioiden hoitamisessa. Työsi on monipuolista, haastavaa, hauskaa ja tapahtuu niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Kelpoisuusvaatimuksena on alppikoulun suorittaminen urheilijana ja/tai usean vuoden työkokemus alppivalmentajana sekä sujuva englanninkielen taito. Lisäksi eduksi katsotaan soveltuva korkeakoulututkinto, ammattivalmentajan tutkinto sekä saksan kielen taito. Myös asuminen Kittilässä katsotaan eduksi, mutta ei pakolliseksi.

Hakemus palkkatoiveineen tulee jättää 29.3.2019 klo 15.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (CV:n voi liittää liitetiedostona). Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo@kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän sivistystoimi, Valtatie 15, 99100 Kittilä.

Lisätietoja

http://www.kittila.fi

Lisätietoja: Yläkoulun ja lukion rehtori Janne Ylinampa p. 040 760 6503 ja Alppikoulun päävalmentaja Jukka Markkanen p. 040 570 1835 ja vs. sivistystoimenjohtaja Aarne Mäkelä p. 040 705 7486 sähköposti: etunimi.sukunimi@kittila.fi

Kittilän kunta, Sivistystoimi
Osoite: Kittilä

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan