Skip to main content
test
Valmistavan luokan opettaja - Riihimäen kaupunki

Harjunrinteen koulu hakee yläkoulun valmistavan opetuksen opettajaa ajalle 8.8.2022 - 22.12.2022. Tehtävä voi jatkua myös kevätlukukauden 2023.

Valmistava opetus on tarkoitettu kaikille niille perusopetusikäisille maahanmuuttajataustaisille lapsille ja nuorille, joilla ei ole vielä tarvittavia kielellisiä valmiuksia perusopetuksessa opiskeluun. Erityistavoitteena on sellaisen suomen kielen taidon saavuttaminen, jolla oppilaat voivat siirtyä perusopetukseen. Opetuksessa noudatetaan perusopetuksen valmistavan opetuksen opetussuunnitelman perusteita.

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen (14.12.1998/986) mukainen opetustoimen henkilöstön kelpoisuus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakijat.

Määräaikaisuuden perusteena on tilapäinen tarve maahanmuuttajataustaisten lasten opetuksessa.

Valitun henkilön tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kaksi kuukautta. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 31.7.2022.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Kari Hämäläinen, kari.hamalainen(at)riihimaki.fi. Harjunrinteen koulu, Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Harjunrinteen koulu

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat