Skip to main content
test
Valmistavan opetuksen opettaja - Haminan kaupunki

Tule kanssamme rakentamaan ja kehittämään Haminaa - maailmanluokan pikkukaupunkia!

Olemme rohkea, tulevaisuuteen katsova sekä asukas- ja yrityslähtöinen, juuri sopivan kokoinen maailmanluokan pikkukaupunki. Meillä palvelut ovat sujuvia ja liikkuminen helppoa. Hamina-Kotka Satama, Googlen palvelinkeskus, monipuoliset tapahtumat ja vapaa-ajan palvelut tekevät meistä kansainvälisen, aktiivisten asukkaiden kaupungin.

Haemme

VALMISTAVAN OPETUKSEN OPETTAJIA (3 kpl)

määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 8.8.2023-31.7.2024.

Tehtävänäsi on toimia kaupungin eri kouluissa Ukrainasta maahan saapuvien lasten ja nuorten valmistavien luokkien opettajina. Valmistavan opetuksen tavoitteena on suomen kielen taidon kehittyminen niin, että oppilaat voivat osallistua taitojensa mukaan joillekin yleisopetuksen tunneille ja myöhemmin integroitua suomalaisten oppilaiden ryhmään. Opetuksessa noudatetaan perusopetuksen valmistavan opetuksen opetussuunnitelmaa.

Työhösi kuuluu luokkamuotoinen opetus yhteistyössä koulunkäynninohjaajan kanssa sekä yhteistyö huoltajien ja moniammatillisten toimijoiden kanssa.

Valmistavan luokan opettajan tehtävien hoitaminen edellyttää vahvaa pedagogista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä erittäin hyvää suomen kielen taitoa.
Ensisijaisesti toivomme valitulta luokanopettajan tai erityisopettajan kelpoisuutta (986/98). Arvostamme kokemusta valmistavasta opetuksesta, S2-opetuksesta sekä erityisopetuksesta. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat hakijat huomioidaan.

Meillä saat mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Tarjoamme sinulle Haminan kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä ja pääset osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Saat myös käyttöösi Epassin hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaedun. Haminan kaupunki on savuton työpaikka.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät OVTES:n mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta, ei kuitenkaan enempää kuin kuusi (6) kuukautta.

Hakemukset 31.5.2023 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70, 49401 HAMINA.

Valitun tulee ennen virkasuhteen alkamista esittää työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ja toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa: kehityspäällikkö Maaret Lommi p. 040 199 1761 maaret.lommi@hamina.fi.

Lisätietoja

https://www.hamina.fi/asukkaalle/kasvatus-koulutus/peruskoulut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kehityspäällikkö Maaret Lommi p. 040 199 1761 maaret.lommi@hamina.fi.

Lisätietoja

Koulutuspalvelut

Hamina on viehättävä, noin 20 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.

Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa!


Osoite: Puistokatu 2, 49400 Hamina

Sinulle suositellut työpaikat