Skip to main content
test

Pudasjärven kaupungin Hyvinvoinnin ja sivistyksen toiminta-alueella on haettavana valmistavan opetuksen opettajan määräaikainen virka ajalle 1.8.2023-31.7.2024 sijoituspaikkana Hirsikampuksen yhtenäiskoulu.

Oletko kiinnostunut merkityksellisestä työstä nuorten parissa mukavassa ja motivoituneessa työyhteisössä Suomen hirsirakentamisen pääkaupungissa? Nyt on tilaisuutesi, sillä Pudasjärven kaupungin Hyvinvoinnin- ja sivistyksen toiminta-alue etsii määräaikaista valmistavan opetuksen opettajaa. Tehtävässä pääset työskentelemään Hirsikampuksella, joka on vuonna 2016 toimintansa aloittanut yli 700 oppilaan ja opiskelijan yhtenäiskoulu ja lukio. Maailman suurin hirsikoulu tarjoaa modernin oppimisympäristön, jossa on hyvät puitteet opiskeluun ja yhteistoimintaan. Tilat ovat turvalliset, terveelliset, viihtyisät ja moneen käyttöön muuntuvat.

Valmistavan opetuksessa opetat hiljattain maahan tulleita oppilaita valmistaen heitä siirtymään perusopetukseen.

Tarjoamme sinulle tarvittavan perehdytyksen, työvälineet, kannustavan ja osaavan työyhteisön tuen. Henkilöstöetuna tarjoamme e-passin (sportti ja kulttuuri ja hyvinvointipalvelut).

Arvostamme ja painotamme valinnassamme:
- opettajan pätevyyttä
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ratkaisukeskeisyyttä
- aikaisempaa kokemusta maahanmuuttajaoppilaiden parissa
- taitoa tukea oppimisen haasteissa

Hakemukset lähetetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 11.6.2023 klo 23.59 mennessä. Haastattelut järjestetään Pudasjärven Hirsikampuksella 13.6.2023.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan harkita myös muuta soveltuvaa taustaa omaavaa henkilöä. Palkkaus ja palvelusuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annettu lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/ 1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi
http://www.hirsikampus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisrehtori Juha Pätsi puh. 050 441 7791 tai rehtori Susanne Nyman 040 6149705. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta, Sivistyspalvelut, Esi- ja perusopetus

Pudasjärvi on noin 8000 asukkaan matkailu- ja metsäkaupunki Oulun läänin pohjoisosassa. Pudasjärvi on tunnettu upeista ulkoilumaastoista ja Suomen eteläisimmästä tunturista Iso-Syötteestä. Rajanaapurimme Oulun keskustaan on vain noin tunnin ajomatka luonnonkauniista kaupungistamme. Pudasjärven kaupunki korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta.

Me Pudasjärvellä katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme jatkuvasti tekemään asiat paremmin. Keskeisiä arvojamme ovat yhteisöllisyys ja avoimuus, luonnonmukaisuus sekä hyvinvointi ja tasa-arvo. Pudasjärvi tarjoaa terveellisen elämän hyvien palveluiden lähellä, maaseutumaisen inspiroivat työ- ja asuinmaisemat sekä upeat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.


Osoite: Nyynäjäntie 5, 93100 Pudasjärvi

Sinulle suositellut työpaikat