Skip to main content
test

Ikaalisten kaupungin sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi määräaikaiset (8.8.2022-3.6.2023) valmistavan perusopetuksen tehtävät.

Valmistavan luokan opettajalta edellytetään peruskoulun opettajan pätevyyttä: esimerkiksi luokanopettaja, erityisluokanopettaja, erityisopettaja tai aineenopettaja. Opetuksen tavoitteina on antaa oppilaalle tarvittavat valmiudet suomen kielessä ja tarpeelliset muut valmiudet perusopetukseen siirtymistä varten, sekä edistää oppilaiden tasapainoista kehitystä ja kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Aiempi kokemus maahanmuuttajien opetuksesta ja S2-kielen opettamisesta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti lukuvuodeksi 2022-2023. Palvelussuhteen ehdot ovat voimassa olevan työ- ja virkaehtosopimuksen mukaiset (OVTES). Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja nähtäväksi lain n:o 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Viran täyttämisessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

https://sites.google.com/edu.ikaalinen.fi/yhteiskoulu/etusivu
https://ikaalinen.fi/kasvatus-ja-koulutus/peruskoulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ikaalisten yhteiskoulun vs. rehtori Ilkka Peltoniemi
044 730 1283
ilkka.peltoniemi@ikaalinen.fi
Valkean ruusun koulun rehtori Riku Rahikka
044 7301 272
riku.rahikka@ikaalinen.fi

Lisätietoja

Ikaalisten kaupunki

https://visitikaalinen.fi/


Osoite: Poppelikatu 10, 39500 Ikaalinen

Sinulle suositellut työpaikat