Valmistelujohtaja, lapset, nuoret ja perheet, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Espoon kaupunki

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen lapset, nuoret ja perheet -palvelukokonaisuuden valmistelujohtajana varmistat, että perheiden arki hyvinvointialueella on sujuvaa ja tukea saa erityisesti elämän taitekohdissa, lasten ja nuoren mielenterveyshäiriöiden ennaltaehkäisy toimii ja alueen palvelutuotanto on yhtenäinen.

Vastaat lasten, nuorten ja perheiden palvelukokonaisuudesta, tarvittavasta alueen kehittämisen yhdistämisestä ja yhdensuuntaistamisesta sekä yhteistyöstä kuntiin jäävän kasvatuksen ja opetuksen toimialan kanssa. 

Palvelukokonaisuuksista vastaavien valmistelujohtajien tehtäväalueet sisältävät sosiaali- ja terveydenhuollon. Tehtävänjaosta kaikkia ikäryhmiä koskevien palvelujen osalta sovitaan erikseen.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen muutosorganisaation valmistelujohtajat vastaavat hyvinvointialueen toiminnan turvallisesta käynnistämisestä ja hyvinvointialueen tuloksellisen toiminnan edellytyksistä määritellyllä tehtäväalueella. Valmistelujohtaja vastaa tehtäväalueensa projekteista. Valmistelujohtaja osallistuu ja sitoutuu strategiseen muutosjohtamiseen operatiivisen johtoryhmän jäsenenä ja vastaa osaltaan johtoryhmätyön toimivuudesta ja yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta. Valmistelujohtaja tukee muita valmistelujohtajia ja vastaa osaltaan prosessien yhteensovittamisesta. Valmistelujohtaja raportoi väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtajalle aluevaltuuston aloitukseen saakka ja tämän jälkeen hyvinvointialueen johtajalle ja toimii mahdollisesti toimielimen esittelijänä.

Tehtävä on virkasuhteinen. Valmistelujohtajat otetaan Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelukseen siten, että määräaikainen virkasuhde jatkuu enintään 31.12.2022 asti.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus.

Tehtävässä edellytetään kokemusta vaativista johtamistehtävistä, tehtäväalueen laajaa tuntemusta, toimeenpanokykyä sekä viestintätaitoja ja yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa.

Eduksi katsotaan Länsi-Uudenmaan alueen kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueen valmistelun tuntemus.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/lansi-uudenmaan-hyvinvointialue

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtaja, Espoon perusturvajohtaja Sanna Svahn tiistaina 12.10. kello 13-14 ja torstaina 14.10. kello 8.30-9.30, puhelinnumero 050 544 6535.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Esikunta

Espoo, Hanko, Inkoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio, perusturvakuntayhtymä Karviainen (Karkkila ja Vihti) ja Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos rakentavat yhdessä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuetta. Hyvinvointialue palvelee 1.1.2023 alkaen.


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat