test

Valmiuden ja varautumisen erityisasiantuntija

Hakuaika päättyy  10.2.2023 15:45

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue etsii valmiuden ja varautumisen erityisasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue palvelee lähes puolta miljoonaa asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Hyvinvointialueellamme on 9000 työntekijää, joten pääset olemaan osa suurta ja vaikuttavaa julkishallinnon organisaatiota.

Tavoitteenamme on olla palvelutuotantolähtöisiä, rohkeasti uudistuvia ja kustannustehokkaita. Olemme alusta alkaen osa modernia, digitalisoitunutta ja prosessiohjautuvaa hallinto-organisaatiota - valmiuden ja varautumisen erityisasiantuntijana sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus jättää oma kädenjälkesi hyvinvointialueen toiminnan kehittämiseen.

Haemme nyt joukkoomme ammattilaista, joka hallitsee valmiussuunnittelun sekä varautumistyön kokonaisuuden. Tehtäväsi sijoittuu konsernipalveluissa hallinnon vastuualueelle, laatu- ja turvallisuuspalveluihin, jossa esihenkilönäsi toimii valmius- ja turvallisuuspäällikkö. Lisäksi kanssasi työskentelevät muut organisaatioturvallisuuden, valmiuden, varautumisen ja riskienhallinnan ammattilaisemme. Vastuuyksikössämme toimivat myös laadun ja asiakasturvallisuuden osaajat.

Valmiuden ja varautumisen erityisasiantuntijana vastuualueisiisi kuuluvat hyvinvointialueorganisaation valmiuden- ja varautumiskokonaisuuksien suunnittelu, kehittäminen, ohjaus ja koordinointi. Erityisesti tuet palvelualueidemme varautumistyön käytännön toteuttamista. Toimit myös VALSU-valmiussuunnitteluportaalin pääkäyttäjänä ja kiinnityt portaalin kehittämiseen valtakunnallisessa verkostossa.

Osallistut lisäksi tehtäväalaamme koskevin osin alueemme kuntien, pelastustoimen ja Etelä-Suomen yhteistyöalueen muiden hyvinvointialueiden kanssa tehtävään valmius- ja varautumistyöhön. Toivommekin, että osaat toimia sisäisissä ja ulkoisissa verkostoissa, rakentaa kestäviä kumppanuuksia sekä ymmärrät niiden merkityksen työsi ja organisaatiosi kannalta. Normaaliolojen häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa toimit valmius- ja turvallisuuspäällikön tukena.

Tule osaksi huippuosaavaa ja rohkeaa tiimiämme! Tartu ainutlaatuiseen mahdollisuuteen päästä mukaan rakentamaan ja kehittämään tulevaisuuden hyvinvointialuetta lähettämällä hakemuksesi mahdollisimman pian. Järjestämme haastattelut 14.-15.2.2023 Espoon Otaniemessä. Varaamme mahdollisuuden aloittaa haastattelut jo hakuajalla.

Tehtävään valitusta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävään valitulle voidaan tehdä huumausainetesti yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Valittavalta edellytetään erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Sovit joukkoomme, mikäli sinulla on jo kokemusta valmiuden ja varautumisen työstä ja olet motivoitunut kehittämään alaa edelleen. Toivomme, että oman osaamisesi lisäksi ilmaiset asiasi siten, että saat myös muut innostumaan siitä. Odotamme sinun myös pystyvän käsittelemään useampia asiakokonaisuuksia samanaikaisesti, joten järjestelmällisyys, hyvät ajanhallintataidot sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia auttavat sinua tehtävässäsi.

Eduksesi katsomme näytöt organisaation kokonaisvalmiuden ja -varautumisen suunnittelusta sekä niihin liittyvien suunnitelmien laatimisesta ja kehittämisestä.

Hyvinvointialueen modernit työtilat sijaitsevat Espoon Otaniemessä, Aalto-yliopiston metroaseman läheisyydessä, osoitteessa Tekniikantie 15, 02150 Espoo. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Työsuhde-etuihisi kuuluvat muun muassa kulttuuri- ja liikuntaetu, lounasetu sekä työmatkaetu. Lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön ja osaavan tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antavat valmius- ja turvallisuuspäällikkö Ville Suonperä, ville.suonpera@luvn.fi, p. 040 634 3345 sekä laatu- ja turvallisuusjohtaja Sam Vuorinen, sam.vuorinen@luvn.fi, p. 040 634 3358.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille. Tutustu työnantajaan