Valmiussuunnittelijan virka, Joensuu (id3589) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN JA POHJOIS-KARJALAN PELASTUSLAITOKSEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme joukkoomme tekijää, joka on käytännönläheinen ja sosiaalisesti taitava, sillä varautuminen on parasta yhdessä tehtynä, isolla haravalla. Et pelkää tarttua erikokoisiin työrukkasiin ja haet ratkaisuja pulmiin tilanteissa kuin tilanteissa. Näitä hommia tehdään myönteisellä ja luovalla tyylillä huumorin kukkaa unohtamatta.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn iloisessa Itä-Suomessa. Pohjois-Karjalan pelastuslaitos on ketterä ja kehittyvä, 26 paloaseman kokonaisuus. Lähdemme vuosittain noin 45 000 kertaa auttamaan maakuntamme asukkaita. Meidän hommissa pääset kehittämään osaamistasi!

Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksella on haettavana VALMIUSSUUNNITTELIJAN virka, jonka ensimmäinen sijoituspaikka on Joensuun paloasema.

Valmiussuunnittelijana kehität ja ylläpidät Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen varautumista erilaisiin häiriötilanteisiin ja poikkeusoloihin sekä yhteensovitat ja tuet Pohjois-Karjalan kuntien valmiussuunnittelua. Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistoimintaa eri viranomaisten, Siun sote -kuntayhtymän, kuntien ja järjestöjen sekä muiden toimijoiden välillä. Lisäksi valmiussuunnittelijalle määritellään muita erityistehtäviä valitun henkilön erityisosaamiseen perustuen.

Kelpoisuutena valmiussuunnittelijan virkaan on pelastustoimesta annetun valtioneuvoston asetuksen (407/2011) 6 §:n 3. kohdan mukainen kelpoisuus tai soveltuva alempikorkeakoulututkinto. . Eduksi katsotaan pelastustoimen, kunnallishallinnon tuntemisesta ja viestintään liittyvästä osaamisesta sekä hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Virka täytetään 1.1.2021 alkaen. Virassa on 6 kuukauden koeaika ja siinä noudatetaan teknisen sopimuksen mukaista toimistotyöaikaa 38,25 h/viikko. Palkkaus määräytyy teknisen sopimuksen pelastuslaitoksen hinnoittelun mukaan, jonka perusteella tehtäväkohtainen palkka on 3 106,83 euroa/kk. Lisäksi voidaan maksaa harkinnanvaraista henkilökohtaiseen työsuoritukseen ja osaamiseen perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Virkaan valitun esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tulee antaa suostumus turvallisuusselvityslain (726/2014) 19 §:n mukaisen perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekemiseen. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja antaa valmiuspäällikkö Pasi Markkanen puh. 013 330 9133 tai pelastuspäällikkö Esko Hätinen puh. 013 330 9111

Jätä sähköinen hakemus 30.9.2020 mennessä.

Joensuussa 7.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali - ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos -liikelaitos tuottaa pelastustoimen ja ensihoidon palvelut osana Siun sotea, Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymää. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7 800 työntekijää. Pelastuslaitos turvaa maakunnan asukkaiden arkea inhimillisesti, ammatillisesti ja luotettavasti.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3589
  • 7.9.2020 - 30.9.2020 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

valmiuspäällikkö Pasi Markkanen puh. 013 330 9133 tai pelastuspäällikkö Esko Hätinen puh. 013 330 9111

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!