Valvontaeläinlääärin osa-aikainen sijaisuus - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN OSA-AIKAINEN VIRAN SIJAISUUS (2 PÄIVÄÄ VIIKOSSA)

Virkatehtävät koostuvat eläinsuojelu- ja eläintautilain mukaisesta valvonnasta sekä mahdollisesti alkutuotannon valvonnasta maidontuotantotilojen osalta koko yhteistoiminta-alueella. Tehtävät järjestetään yhteistyössä toisen osa-aikaisen valvontaeläinlääkärin kanssa siten, että parityöskentely mahdollistuu. Virka täytetään osa-aikaisena vuoden 2021 loppuun ja sitä jatketaan mahdollisesti sopien tämän jälkeenkin. Viran hoitoon ei liity praktiikkaa eikä päivystysvelvollisuutta.

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 40 % kokonaispalkasta 4614,39 euroa. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakijan tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Yksikkömme ilmapiiri on erinomainen. Viransijaisuuden hoitaminen edellyttääkin hyviä yhteistyökyky-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, oma-aloitteista otetta sekä oman auton käyttöä.

Työpiste sijaitsee Kankaanpään yhteisvastaanotolla, joten kollegiaalinen tuki on lähellä päivittäin.

Hakeudu siis mukavaan yksikköömme, jossa valvontatyö on pääsääntöisesti maaseudulle tyypillistä ja osoita sähköinen hakemuksesi 30.10.2020 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa terveysvalvonnan johtaja Laura Juhantalo 050 - 594 44 42 tai laura.juhantalo@eposa.fi

Ympäristöpalvelut
Osoite: Torikatu 5, 38700 Kankaanpää

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Honkajoen, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.