Valvontaeläinlääkäri - Sodankylän kunta

Valvontaeläinlääkäri - Sodankylän kunta

Tunturi-Lapin ympäristöterveydenhuollossa on haettavana 15.7.2019 mennessä

VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS AJALLE 17.9.2019-31.7.2020

Valvontaeläinlääkärin toimipiste on Kittilässä, mutta toiminta-alueena on koko Tunturi-Lapin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alue. Yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Enontekiön, Kittilän, Muonion ja Sodankylän kunnat.

Tehtäviin kuuluvat eläinsuojelu-, eläintauti- ja sivutuotelain mukaiset viranomaistehtävät sekä elintarvikkeiden alkutuotannon valvonta, eläinperäisiä elintarvikkeita valmistavien laitosten valvonta sekä ensisaapumisvalvonta (yhteensä noin 70 % virka-ajasta). Lisäksi noin 30 % virka-ajasta on praktikkoeläinlääkärin tehtäviä sisältäen myös päivystysvelvollisuuden (päivystystiheys 1/6). Loka-joulukuussa (poroerotukset) viransijainen tekee 100 % praktikkoeläinlääkärin tehtäviä, jolloin tehtävästä maksetaan praktikkoeläinlääkärin tehtäväkohtainen palkka. Alueen muut praktikkoeläinlääkärit avustavat ja tukevat valvontaeläinlääkäriä tehtävien hoitamisessa.

Viransijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Tehtävän hoitaminen vaatii hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Ennen viransijaisuuden vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Viran tehtäväkohtainen palkka on 4923,33 €/kk. Viransijaisuuden täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen: outi.romakkaniemi@sodankyla.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja antavat valvontaeläinlääkäri Raisa Kiimamaa puh. 0400 669 2192, raisa.kiimamaa@sodankyla.fi, sekä ympäristöterveyspäällikkö Outi Romakkaniemi puh. 040 195 1277, outi.romakkaniemi@sodankyla.fi.

Lisätietoja

http://www.tunturilapinyth.fi

Valvontaeläinlääkäri Raisa Kiimamaa puh. 0400 669 2192, raisa.kiimamaa@sodankyla.fi, sekä ympäristöterveyspäällikkö Outi Romakkaniemi puh. 040 195 1277, outi.romakkaniemi@sodankyla.fi.

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Sairaalantie 2 D, 99100 Kittilä

Tunturi–Lapin ympäristöterveydenhuollon toimialueena on Enontekiön, Kittilän, Muonion ja Sodankylän kunnat. Kunnissa on omat palvelupisteet.

Tutustu työnantajaan