Valvontaeläinlääkäri - Porvoon kaupunki

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin Ympäristöterveydenhuollossa on haettavana vakituinen valvontaeläinlääkärin virka 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme valvontaeläinlääkäriksi yhteistyökykyistä ja motivoitunutta henkilöä.

Viran sijoituspaikka on Porvoo ja toimialue on Porvoon ja Loviisan kaupungit sekä Askolan, Lapinjärven, Pornaisten ja Sipoon kunnat. Työehtäviin kuuluvat eläinsuojelulain ja eläintautilain mukaiset viranomaistehtävät sekä eläinlääkintähuollon esimiestehtävät (n. 40 % työajasta). Virkaan ei kuulu praktiikkaa tai päivystysvelvollisuutta.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys, hyvä suullinen kielitaito molemmissa kotimaisissa kielissä sekä hyvä kirjallinen kielitaito toisessa kotimaisessa kielessä. Tehtäviin liittyvien osa-alueiden hallinta ja alan työkokemus luetaan hakijalle eduksi. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in ja lääkärisopimuksen mukaan. Virka on kokopäiväinen. Tehtäväkohtainen palkka on 5054,47 - 5129,80 €/kk.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Koeaika on 6 kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.8.2021 klo 15.00 Hae työpaikkaa linkin kautta. Hakemukseen liitetään CV.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/elainlaakaripalvelut-2

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa I kaupungineläinlääkäri-hygieenikko Tiina Tiainen puh. 040 7234141 tai tiina.tiainen@porvoo.fi

Lisätietoja

Ympäristöterveydenhuolto

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat