test

Salon kaupungin ympäristöterveydenhuollossa on haettavana

VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN VIRKA

Salon kaupungin ympäristöterveydenhuolto kuuluu rakennus- ja ympäristövalvonnan toimialuee-seen. Ympäristöterveydenhuollossa työskentelee ympäristöterveyspäällikkö, valvontaeläinlääkäri, kolme praktiikkaa tekevää kaupungineläinlääkäriä, viisi terveystarkastajaa sekä toimistosihteeri.

Valvontaeläinlääkäri vastaa eläinlääkintähuoltolaissa kunnan tehtäväksi määrätystä eläinten terveyden ja hyvinvoinnin valvonnasta, sivutuotelain mukaisesta valvonnasta sekä elävien eläinten ja muiden eläimistä saatavien tuotteiden kuin elintarvikkeiden sisämarkkinakauppaan, vientiin ja tuontiin liittyvästä valvonnasta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä päätöksentekokykyä. Hakijalle katsotaan eduksi perehtyneisyys vastuualueen tehtäviin. Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaan, tehtäväkoh-tainen palkka on 5121 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluja, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.


Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilas-taan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Virka täytetään sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.
Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja virasta antaa ympäristöterveyspäällikkö Riitta Suutari, 044 778 4601.

Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki/kirjaamo, PL77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus/valvontaeläinlääkäri. Myös paperihakemukset tallennetaan Kunta-rekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 17.12 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristöterveyspäällikkö Riitta Suutari , 044 778 4601.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi

Lisätietoja

Ympäristöterveydenhuolto

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Hornintie 2-4, 24800 Halikko
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat