test
Valvontaeläinlääkäri - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Haemme valvontaeläinlääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Valvontaeläinlääkärin työnkuvaan kuuluvat pääasiassa eläinlääkintähuoltolain 15 §:n mukaiset valvontatehtävät sekä elintarvikelain mukaiset valvontatehtävät alkutuotannossa koko kuntayhtymän alueella. Tehtäviin ei kuulu praktiikkaa tai päivystysvelvollisuutta. Viran hoitamisesta osittaisella työajalla voidaan myös sopia.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen eläinlääkintähuollossa on tällä hetkellä neljä kokoaikaista ja kaksi osa-aikaista praktikkoeläinlääkärin virkaa, yksi valvontaeläinlääkärin virka sekä vastaanottoavustajan vakanssi. Kuntayhtymään haetaan vuodelle 2022 myös toista, osa-aikatyötä tekevää valvontaeläinlääkäriä, jotta vaativimmat tehtävät pystyttäisiin hoitamaan parityönä. Kaikkien kuntayhtymän praktikkoeläinlääkäreiden ja vastaanottoavustajan ensisijainen toimipiste on yhteisvastaanotto Haapajärvellä. Valvontaeläinlääkäreillä on käytössään toimistotilat yhteisvastaanotolla ja kaupungintalolla. Selänteessä on mahdollisuus etätyöhön.

Virkaan voidaan valita Suomessa laillistettu eläinlääkäri tai eläinlääketieteen kandidaatti. Edellytämme hakijalta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Toivomme etsimältämme henkilöltä löytyvän myös jonkin verran ajantasaista kokemusta tai tuntemusta eläinlääkintähuollon viranomaistehtävistä ja perusosaamista tieto- ja viestintätekniikasta. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtäväkohtainen palkka on 5 125,60 €/kk. Lisäksi eläinsuojelutyöstä maksetaan tuntiperusteinen erilliskorvaus, joka on ollut työmäärästä riippuen keskimäärin 500 €/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja KVTES:n mukaan.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä kirjallisen hakemuksesi, jossa on liitteenä CV, sähköpostiin sanna.raty(at)selanne.net tai postitse osoitteella Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Sanna Räty, Ollintie 26, 86800 Pyhäsalmi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat: ympäristöjohtaja Sanna Räty, puh. 040 3008 270 tai vastaava eläinlääkäri Matti Tölli, puh. 040 3008 309, sähköpostitse etunimi.sukunimi@selanne.net.

Lisätietoja

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Ympäristö- ja rakennusvalvontapalvelut

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne sijaitsee keskellä Suomea järvimaisemissa nelostien varrella. Alueelle on monipuoliset harrastusmahdollisuudet metsästyksestä kalastukseen sekä golfiin ja autourheiluun. Kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi ja Kärsämäki. Kuntayhtymän tehtävänä on järjestää Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven kunnille lakisääteiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut. Kuntayhtymä järjestää lisäksi kaikille jäsenkunnilleen ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun ja rakennusvalvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on noin 17 200 asukasta. Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Sinulle suositellut työpaikat