Skip to main content
test
Valvontaeläinlääkäri - Sastamalan kaupunki

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelujen ympäristöterveydenhuollon vastuualueelle haetaan valvontaeläinlääkäriä vakinaiseen virkasuhteeseen.

Valvontaeläinlääkärin tehtäviä ovat mm. eläinsuojelulaissa, eläintautilaissa ja helposti leviävien eläintautien vastustamisesta annetussa laissa säädetyt tai näiden lakien nojalla määrättyjen valvontatehtävien hoitaminen. Työhön sisältyy myös kunnalle kuuluvia tehtäviä mm. laitosvalvontaa ja maitotilatarkastuksia. Tämänhetkinen sijoituspaikka on Sastamala ja pääasiallisena toimialueena on Sastamala ja Punkalaidun. Sastamalan kaupungilla on toinen valvontaeläinlääkärin virka Ikaalinen, Kihniö ja Parkano alueella. Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja lääkärisopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on kahden viikon kuluessa tehtävässä aloittamisesta esitettävä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto.

Meillä on voimassa kampanja, jonka perusteella Sotesiin töihin tuleva saa kaupungin vuokra-asunnon vuokrasta 25 % alennusta puolen vuoden ajan. Etu koskee vain uusia vuokrasopimuksia.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä: Hakemus).

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terveysvalvonnan johtaja Risto Ekonen puh. 050 550 1176, risto.ekonen@sastamala.fi tai kunnaneläinlääkärit Penita Pilve puh. 040 6679 639, penita.pilve@sastamala.fi tai Annika Kuronen puh. 0400 297 195, annika.kuronen@sastamala.fi

Lisätietoja

Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä n. 27 000 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.


Osoite: Aarnontie 2 A, 38200 Sastamala

Sinulle suositellut työpaikat